Nederland is het langste volk ter wereld!

Cotton Badge Sleeve7 1024x1024-schaduw-transparant-0160% van alle Nederlandse mannen is langer dan 1.80 meter waarmee Nederland nog steeds het langste volk ter wereld is. En toch is het verdraaid moeilijk om als lange man leuke en goed passende overhemden te vinden. Bij de meeste winkels wordt je als lange man met de nek aangekeken als je vraagt naar overhemden met mouwlengte7. Of wordt je naar achteren verwezen om in een hoekje achteraf drie of vier saaie, effen overhemden te vinden.

Sleeve7 biedt de oplossing met de grootste collectie overhemden met mouwlengte7 van Europa. Hun missie: alle lange mannen in de wereld voorzien van perfect passende overhemden. De overhemden van Sleeve7 hebben niet alleen een langere mouw, de hele pasvorm is ontworpen op basis van de lichaamskenmerken van een grote groep lange mannen. Zo is het hele overhemd langer en is er een extra knoop op de body toegevoegd. Ze zijn verkrijgbaar in de boordmaten 38 t/m 46 en in een Modern Fit pasvorm (licht getailleerd) en in een Slim Fit pasvorm.

Sleeve7-overhemd

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

Maak mij blij en geef reactie :D