Weg met het bouwvakkers-decolleté

Cotton Badge cottonshirt 1024x1024-schaduw-tranparant-01Wist je dat vrijwel elke man in Nederland zich stoort aan het feit dat hun T-shirt zo snel uit hun broek kruipt? En wist je ook dat het billendecolleté bij mannen hoog in de lijst staat van modemissers (aldus vrouwen)? Dit feit in combinatie met het feit dat Nederland nog steeds het langste volk ter wereld is, was de aanleiding van het ontstaan van ShirtsofCotton. Hun missie: het ontwikkelen van het perfecte witte T-shirt voor onder een overhemd.

Bij ShirtsofCotton geloven ze heel erg in Crowdlistening. Echt willen luisteren naar de doelgroep en op basis van die input producten ontwikkelen en verbeteren. Het is eigenlijk heel simpel. Elke man heeft wel een favoriet T-shirt voor onder zijn overhemd in de kast liggen. Maar wat maakt dat shirt dan favoriet? ShirtsofCotton heeft een grote groep mannen ondervraagd en alle kenmerken van alle favoriete shirts in 1 perfect ontwerp gegoten. Het resultaat: het perfecte T-shirt voor onder een overhemd.

Extra lang en extra zacht, verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart en grijs en in de maten XS t/m 4XL. Met een ronde hals en in verschillende diepe V-halzen.

SHIRTSOFCOTTON-806X538