Satudarah – One Blood

In de serie uitzending gemist. Documentaire van Nederlandse bodem over Satudarah, Molukse motorclub of bende die van georganiseerde criminaliteit word beschuldigd. In ieder geval bijna 90 minuten kijkplezier van achter de schermen van een schemerige onderwereld van stoere mannen onder elkaar. Klik op het plaatje of hier: 2Doc: Satudarah – One Blood, NTR, NPO 2.

Satudarah - One Blood

4 gedachten over “Satudarah – One Blood”

 1. Het zijn gewoon een stel kansloze die niet (meer) normaal kunnen meedraaien in de maatschappij en onder het mom van “motorclub” via criminele activiteiten hun geld binnen halen.

  1. Altijd beter dan ze uitkering trekken 😀 criminaliteit is een ruim begrip en het koningshuis was ook vroeger grootaandeelhouder van de cocaïne fabriek die leverancier was voor de Engelse en Franse troepen in de eerste wereldoorlog en amfetamine in de tweede wereldoorlog voor de Duitsers, dus criminaliteit is een relatief begrip 😉

   1. Koningshuis mogen ze van mij ook zo afschaffen en verbannen naar Siberië, en de hele eerste en tweede kamer mag ook van mij zo naar de voedselbank toe.

    Ach als je niet naait wordt je wel genaaid

    1. Ok ok, dat laatste: ”als je niet naait wordt je wel genaaid” laten we maar in het midden, ga nog steeds uit van het positieve 😉

Reacties zijn gesloten.