Project T (review + trailer)

Dat ik deze film ben gaan kijken was eigenlijk een vergissing. Wou eigenlijk Mad Max: Fury Road in het IMAX in 3D gaan kijken, maar helaas draaide het alleen in 3D en Project T was op dat moment in het IMAX en ik had echt zin om in het IMAX te zitten om me visueel te laten verassen. Persoonlijk vond ik het wel een leuke en vermakelijk film, maar wel een echte Disney productie, lekker zoetsappig en gewatteerd, bijna een kinderfilm, maar wel met een boodschap.

Gewoon doorzetten voor een betere en schone toekomst terwijl de mensheid deze wereld aan het vervuilen en ontregelen is zo als in een zeer waarschijnlijke nabije toekomst ook zal gebeuren. Plus het gevaar en dominantie van artificiële intelligentie op de mensheid. Het is zondemeer ook gewoon een hartstikke leuke film om op TV te zien, komt denk ik net zo over als in het IMAX of gewone bioscoop.
**********

”Disney komt nu met het meeslepende, mysterieuze avontuur “Project T” van tweevoudig Oscar®-winnaar Brad Bird, met Academy Award®-winnaar George Clooney in de hoofdrol. Voormalig wonderkind Frank (Clooney), getekend door teleurstelling, en Casey (Britt Robertson), een pientere, optimistische tiener die barst van de wetenschappelijke nieuwsgierigheid, delen hetzelfde lot. Samen gaan ze op een gevaarlijke missie om de geheimen te onthullen van een mysterieuze plek die zich in een andere dimensie bevindt, en alleen bekend staat als “Project T.” Na wat ze daar moeten doen zal de wereld — en zijzelf — nooit meer hetzelfde zijn

Het script is van schrijver en medebedenker van “Lost”, Damon Lindelof, en Brad Bird en is gebaseerd op een verhaal van Lindelof & Bird & Jeff Jensen “Project T” belooft kijkers mee te nemen op een spannende reis boordevol avontuur door nieuwe dimensies waar we alleen nog maar van hebben kunnen dromen.”

2 gedachten over “Project T (review + trailer)”

    1. In de bioscoop is het altijd wel beter, maar deze film is ook thuis prima te doen 😉 Ik had liever Mad Max in het IMAX gezien 😉

Reacties zijn gesloten.