Vrouwen met vetrollen zijn ook mensen

Yasmine Schillebeeckx studeerde Women Studies in Canada en is blogster.  ”Ik ben teleurgesteld, want één van de grootste vrouwenmagazines heeft geoordeeld dat het een goed idee is om een column te publiceren waarin een journaliste alle vrouwen die een vetrolletje hebben of een paar kilo’s te veel wegen lelijk zijn. Een artikel waarin grove, kwetsende woorden gebruikt worden. Een artikel waarin één vrouw bekent dat ze liever doodgaat dan “blubberende dijen” te hebben.”  Via : demorgen.be

vrouwen met vetrollen Ja! Dat vind ik ook en nog lekker ook en laat staat dat het ook eens ook heel goed is tegen dementie, of niet!?

http://sodave2.tumblr.com/post/115422810130/thick-and-sexy-biggest-pool-of-heavy-babes

Kijk op de enige echte madbello 18+ of hier het hele 18+ archief van madbello in tumbnails op Tumblr.

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

4 gedachten over “Vrouwen met vetrollen zijn ook mensen”

  1. Niets mis met die lijven, lekker wat vlees in de kuip en een paar goeie stevige benen eronder. Heb 1x een slanke vriendin gehad daarna een met kledingmaat 46, nou geef mij maar liever 1 met maat 46 dan 10 slanke.

Maak mij blij en geef reactie :D