Ik Wil Met Je Sexen

De Kraaien – Ik Wil Met Je Sexen. Tja! Haagse glorie op zijn best. De videoclip ziet er gelikt en glitter uit, maar! Vind het jammer dat muzikaal het mij niet trekt, de titel belooft meer maar kan er niets pakkend in vinden en geen echt lekkere meezinger zo als: Ik Vind Je Lekker (tot nog toe echt de beste en lekkerste). Te muzikaal en te ingewikkeld hoe basaal het ook is, mooi geluid maar dat is ook alles. En de keuze voor de vrouw in de video heeft weinig Haags in zich in tegenstelling tot de vorige videoclips met mooie gewone meiden met lang zwart en blond haar. Wat niet weg neemt dat het een lekker Haags product is die lekker wegkijkt. Wat vind jij er van?

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

Een gedachte over “Ik Wil Met Je Sexen”

Maak mij blij en geef reactie :D