Lachen met ISIS

ISIS of IS is niet lachen! Die naam al!!! Het doet veronderstellen dat het een staat is terwijl het een rondtrekkende goedgewapende bende is. Al vraag ik me af hoe ze zo goed georganiseerd zijn en waar die uitgekiende strakke marketingstrategie vandaan hebben. Ze hebben de zaakjes goed op orde en toch zijn het ultieme barbaren. Het gevoel dat ik iets mis aan info, oorzaak en gevolg en hoe ze aan hun daden komen en waarom ze zo drastisch te werk gaan. Het lijkt me dat er geen volk onder die omstandigheden zal willen leven denk ik, toch!? Naar mijn idee leidt het nergens heen en deze tactiek is er gewoon om te provoceren en een boodschap af te geven. Hier onder in ieder geval toch wat humor om dat geweld, kijk en huiver:

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

Maak mij blij en geef reactie :D