De zomer voorbij

Zo goed als je denk dat de zomer voorbij is hoor je de zomerhit van 2014 in de stromende regen. Eigenlijk te stom voor woorden, te tekst althans en de melodie is ook te banaal voor woorden, maar op een of andere manier wordt ik er toch vrolijk van en zet het onbewust harden en harder en ga er ook harder van rijden en voor je het weet is het afgelopen. Alle tapas tot de calamaris en andere Spaanse en in het in oor lekker klinkende namen en zinnen komen aan bod zonder logische volgorde. Nog twee dagen uit mijn dak en dan moet ik maandag ook gewoon aan het werk en dan is deze zomer ook al weer voor mij echt voorbij. En zal de rest van het jaar met: Anders Nilsen – Salsa Tequila moeten doen…..

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

Maak mij blij en geef reactie :D