Lekker gokken en toch geld verdienen

grandgames qrOnline casino spelen kan best leuk zijn. En als je denkt dat het je geld kost heb je het mis. Ik spreek op eigen ervaring en heb een het hele tijd gedaan zonder geld te verliezen. Je hebt veel verschillende systemen, tot heel ingewikkeld en en bijna mathematische hoge wiskunde. Maar ik had voor mijn zelf een heel simpel systeem bedacht waar je geen bult aan kan vallen, je was wel even bezig maar ondertussen kan je chatten met je medespelers op de zelfde tafel en vooral geduldig wachten op het juiste moment, raak niet ongeduldig en laat je niet leiden door je gevoelens, het belangrijkste is dat je rationeel aan je systeem blijft houden.

Mijn systeem is heel simpel en verhoogt statistisch en percentueel de kans op winst, dan als je zo maar geld inlegt. Ik speel altijd op zwart of rood, je kan ook even of oneven nemen, dat maakt in principe niet zo veel uit, de kans dat je wint is bijna 50% als het niet op de nul valt. Wacht dat er 4 of 5 keer achter elkaar op het zelfde kleur is gevallen en dan leg ik 1 euro in op het de kleur die niet is gevallen. Als het alweer niet valt leg ik het dubbele neer (2 euro of dollars), als het weer niet valt leg 4 euro en dan 8 en zo maar door dat je wint. Hoe veel je ook inlegt de winst is dan altijd 1 euro. En op deze manier kan je lekker lang spelen zonder al te veel risico en weet wanneer je moet stoppen. Op deze online: Dice spelen site kan je lekker je gang gaan en volgens mij kan je ook een welkomstbonus krijgen tot wel 200 euro, plus dat je het ook op je mobiel kan spelen. En niet te vergeten dat je ook zonder geld kan spelen voor het geval je alleen wilt oefenen.

4 gedachten over “Lekker gokken en toch geld verdienen”

  1. Geef mij ook maar Battlefield 4. Nog lekker bezig met de campaign modus. En ben zeer tevreden met mijn nieuwe systeem met GTX 780. Het koste me een hoop centen maar dubbel en dwars waard.

    1. Ik heb het echt geprobeerd te gamen, heb de X-Box 360 gewoon in huis met alle spellen, maar op een of andere manier kan het mij niet echt vermaken en bevredigen.

  2. Ik begin er niet aan, vindt er geen ruk aan, Knal liever om me heen in Battlefield 4 en dat mag me best wat kosten want het is ook mooi!

Reacties zijn gesloten.