De wreedheid van de angorawol industrie

Als je niet tegen zinloze wreedheid kan dan moet je deze video hier zeker niet kijken. Pffff, het is echt niet normaal en wat een mongolen zijn die Aziaten. Lees in ieder geval op action.peta.nl waarom je nooit meer Angorawol moet kopen.

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

2 gedachten over “De wreedheid van de angorawol industrie”

  1. Hier kan ik zo kwaad om worden als ze dieren wat aan doen. Mensen die elkaar afslachten en onthoofden kan ik rustig met een zak chips naar kijken dat boeit me flikker. Maar als ze aan dieren komen dan voel ik heel me maag draaien en begint mijn bloed te koken. Ik hou verder mijn zieke gedachtes wel voor me wat ik met dit soort mensen zou willen doen.

Maak mij blij en geef reactie :D