The Hangover Part 3 (review + trailer)

Van deze film krijg je tieten. Het was weer te stom voor worden en humor op het poep en plas niveau, meer dan grijns op mijn gezicht kon ik niet toveren. De film is te doen, glad en niet echt vervelend om naar te kijken en zo als bij de vorige twee: het leukste van de film is net na het einde en net twee minuten bijna lachen en kijk plezier. Maar moet er wel bij zeggen dat de kids het een geniale film vonden en in een deuk hebben gezeten, dus over smaak valt niet te twisten.
**********

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

2 gedachten over “The Hangover Part 3 (review + trailer)”

  1. Ik heb de andere twee ook gezien en ga deze zeker ook kijken. Maar de humor is erg voorspelbaar, zoals heel de film. Waarom dan toch naar zo’n film? Ik denk omdat je juist niet hoeft na te denken en gewoon heerlijk kan zitten en kijken en flauwe onzin bij je binnen laten komen. Even weg van het gezeik van de normale dag.

    1. Mijn zoon en zijn vriend vonden het geniaal. Maar om het gezeik van de dag uit mijn hoofd te houden heb ik wel wat heftiger film nodig šŸ™‚

Maak mij blij en geef reactie :D