Koning Willem Alexander Wiet in de tuin van Prins Willem Alexander

Koning Willem-Alexander krijgt zijn eigen wietsoort: de King Willem-Alexander. Na 4 jaar stilletjes onderzoek te hebben gedaan naar de beste genetica van de Cannabis Sativa Hollandica, heeft de organisatie Nederwietland een nieuwe soort wiet ontwikkeld ter gelegenheid van de troonswisseling op 30 april. Niet alleen is de naam van de nieuwe soort gebonden aan de nieuwe Koning, tevens heeft de organisatie aangegeven dat de nieuwe wietsoort op dit moment ook groeit in Porto Cheli. Namelijk in de tuin van het Griekse vakantiehuis van onze kroonprins en zijn gezin.

De beweegredenen van de organisatie zijn echter niet alleen ludiek bedoeld. De organisatie claimt dat de actie eerder een protest actie is tegen het huidige drugsbeleid, dan een huldiging aan onze toekomstige Koning Der Nederlanden.
De wietpas flater is maar een klein puntje van de ijsberg die al vele jaren op instorten staat.
Verklaart Gerrit, medeoprichter van Nederwietland en al jaren vervent cannabis onderzoeker. De organisatie gebruikt schuilnamen uit angst voor de represailles voor actie, maar staat wel open voor een openbare discussie. Het gehele beleid in Nederland klopt al jaren niet. Je mag roken, je mag ook wiet kopen, coffeeshops mogen wiet verkopen, maar het kweken van planten is dan weer verboden. Dit leidt ertoe dat alle wiet in Nederland illegaal gekweekt moet worden en jaarlijks worden er ongeveer 6000 illegale kwekerijen opgerold. Maar hoe zou Nederland zonder deze kwekerijen dan aan de te verkopen cannabis moeten komen? En als het aan die mensen in Den Haag zou liggen dan zouden we deze plant, die toch door de natuur geschapen is als geneesmiddel voor de mens, geheel verbannen uit onze maatschappij. Tenzij er door de overheid zelf geld aan te verdienen is.

Via de ludieke actie, het publiceren van een veelzeggend manifest en het op de markt brengen van de nieuwe Koningswiet wil de organisatie een gesprek openen. Tevens geeft de organisatie aan in de toekomst meerdere acties te hebben geplant. Een nog redelijk wild plan van de organisatie zou zijn om elke inwoner van Nederland een enkel zaadje van de King Willem-Alexander toe te sturen. De wiet is speciaal gekweekt om onder de barre Nederlandse weersomstandigheden toch praktisch overal te kunnen groeien. Binnen de korte periode van maar 7 tot 8 weken en met maar een klein beetje moeite en een balkonnetje, zou met maar een simpel zaadje bijna iedereen in Nederland genoeg wiet kunnen kweken voor een heel jaar verklaart Gerrit.

Met een stoute gniffel vertelt Gerrit dat de aankondiging van het planten van enkele zaadjes in de tuin van de Prins met een knipoog genomen moet worden aangezien zij ook wel realiseren dat een illegale actie niet veel positiefs kan bereiken. Tevens willen zij hier ook geen bewijs voor leveren en lijkt het dat dit ook gewoon een stunt zou kunnen zijn die niet helemaal waar is.
Hemcy, een internationaal blog over cannabis, heeft aangegeven de King Willem-Alexander mede te gaan produceren en vanaf Koninginnedag op de website aan te gaan bieden om het initiatief te ondersteunen.
Nederwietland heeft uiteindelijk wel een goed punt ja. Het softdrugsbeleid klopt in Nederland eigenlijk al heel lang niet en wellicht dat de overheid, maar misschien ook wel Koning Willem Alexander, met zo een toch wel positieve actie hier een wat groter onderzoek naar kan gaan doen. Aldus Charlie, blogger op Hemcy.

Charlie, die de wiet zelf al heeft mogen voorproeven, zegt dat de Koningswiet in ieder geval prima smaakt!

Nou, steek die maar op Willem!

3 gedachten over “Koning Willem Alexander Wiet in de tuin van Prins Willem Alexander”

 1. Kopen Mephedrone, methylone bk-mdma en andere onderzoek chemicaliën.

  UR-144
  5f-ur144
  AKB-48
  5F-AKB-48
  PB-22
  PB-22F
  BB-22
  MAM-2201
  STS-135
  5-APB
  5-APDB
  5-EAPB
  5-MAPB
  6-APB
  MPA
  BK-MDMA
  MPHP
  25i-nbome
  25-b nbome
  25c-nbome
  4-MEC
  4-BMC
  URB-597
  MDPV
  A-pvp
  4f-APVP
  A-pvt
  A-pbp
  Ethylphenidate
  3-MMC
  MN-24
  MN-25
  JWH-250
  3-meo-pcp
  2-fa ↓
  3-fa
  4-fa
  2-fma
  4-fma
  4-fmc ↓
  AB-FUBINACA ↓
  AB-PINACA ↓
  5F-AB-PINACA↓
  PV-2
  PV-3
  PV-4
  PV-8
  3,4-CTMP
  LY-2183240
  Pentedrone
  Desmethylprodine (MPPP)
  4-aco-dmt
  A834,735
  A836,339
  MET
  Etizolam

  Als u geïnteresseerd bent in onze producten, aarzel dan niet om ons te contacteren voor meer informatie. We hebben ook verzenden naar alle delen van de wereld tegen zeer betaalbare prijzen, en we leveren op tijd en in goede staat. Wij verheugen ons op uw aanvraag op ons product. Gratis sample beschikbaar.

  Stuur uw vragen rechtstreeks aan (schedwick666@gmail.com).

Reacties zijn gesloten.