Ondernemer Alfons Borm doet dikke middelvinger naar de overheid

Alfons Borm is de overheid en zijn bank helemaal zat en gooit zijn tent dicht en gaat nu echt van zijn leven genieten in plaats van een slaaf van het kapitaal te zijn. En roep andere ondernemers het zelfde te doen: ”Nederland kan naar de hel lopen. Ik roep alle ondernemers die het momenteel moeilijk hebben op om hetzelfde te doen en te stoppen met het betalen van BTW en Loonbelasting. Het gaat niet goedkomen en dat weten ze in Den Haag en Brussel.”

Lees hier onder zijn afscheidbrief op zijn site:

Na 23 jaar Borm Festiviteiten is het doek gevallen. Op de eerste plaats dank ik al onze afnemers voor hun trouw aan ons bedrijf. Mede door u konden wij uitgroeien tot Nederlands meest uitgebreide en gesorteerde verhuurder van attracties, decors en spelmateriaal.
Met vriendelijke groet,

Alfons Borm

Hoe en wat ?

De ABN AMRO heeft ons laten vallen. Door de mindere resultaten van de laatste 3 jaren wilde zij onze kredietfaciliteit ZEER SNEL terug hebben.
Nou, ze kunnen de kolere krijgen. Nu hebben ze niets.
Ik trek de stekker er zelf uit en ga met mijn witte reet op een strandje liggen hier heel ver vandaan. Een uurtje of twee per dag en dan lekker eten op een terras om s’middags lekker een tukkie te doen. Daarna weer lekker eten en leuke avondjes beleven.

Nederland kan naar de hel lopen. Ik roep alle ondernemers die het momenteel moeilijk hebben op om hetzelfde te doen en te stoppen met het betalen van BTW en Loonbelasting. Het gaat niet goedkomen en dat weten ze in Den Haag en Brussel. Alleen hoe en wanneer vertellen ze dit ons?
We moeten kapot. De hele rijken worden nog rijker en armoede onder normale hardwerkende mensen zal weer normaal worden.
De schuldigen zijn de dames en heren achter hun bureautjes die de meest waanzinnige ideetjes bedenken: Flitsen op elke hoek van de straat, kind van dertien gooit colablikje op straat, hups 320 euro boete, Zaanstad gaat fietsen bekeuringen geven bij meer dan vier uur parkeren, jongetje van zeven plast tegen boom: 250 euro, zeer hoge boetes in het bedrijfsleven, vijfbaanswegen waar je 100 mag rijden: goudmijn voor de overheid, BTW naar 21%: weg koopkrachtstimulans, etc.

Het duurt niet lang meer voor we moeten betalen voor strandbezoek en inademing van lucht. Een cola kost in Amsterdam drie euro (zes gulden zestig), parkeren bijna zes euro per uur. Nogmaals: Loop naar de hel Rutte en company. Het komt NIET goed.

Ik lees de krant nog nauwelijks. Bijna niets is waar, zelfs de voetbaluitslagen worden gemannipuleerd. Er wordt massaal fraude gepleegd en geld aangenomen door overheidsbeamten. Ook zij pakken wat ze NU NOG kunnen pakken. Het grote graaien is reeds begonnen. Gewone mensen plunderen, hogerop heet het graaien.
Mijn advies aan u: plunder mee nu het nog kan. Mis de boot niet.

Ik vraag me af wanneer we nou eens echt het tuig uit Den Haag gaan verjagen met hooivork en breekijzer. Het wordt hoog tijd voor een nieuw systeem waarbij alle mensen recht hebben op een aangenaam leven zonder angsten voor boetes, blauwe enveloppen, dwangbevelen.

Een leven ook waarbij we veilig over straat kunnen zonder irritaties aan elkaar. Nog een tip: Verdraag elkaar en wees lief voor uw naasten. Houdt het gezellig. Half April verschijnt het levensverhaal van Alfons Borm in boekvorm onder de titel GEBETEN HOND, Alfons Borm aangelijnd. Een 142 pagina’s tellende paperback inclusief carierrefoto’s. U kunt deze GRATIS toegestuurd krijgen indien u uw gegevens (naam en adres) mailt naar: mannonneke@live.nl
Tot op heden (Dinsdag 10.00 uur) ruim 3100 reacties. Ik lees ze bijna allemaal en dank u voor de tijd die U heeft genomen voor mij. Ik ben werkelijk overdonderd en tot tranen toe geroerd door al het medeleven en uw eigen verhalen. De oplage van mijn boek was aanvankelijk gesteld op 500 maar moet nu richting de 5000 gaan lopen.

Voor diegenen die niet mijn vriend waren en zich nu vermaken: “Wie om een grafschrift lacht, die zal dat ooit berouwen,
Nu lacht men het mijne, straks lacht men om het jouwe”

3 gedachten over “Ondernemer Alfons Borm doet dikke middelvinger naar de overheid”

  1. @Barry – Als een BV failliet gaat, betekent het niet dat de directeur/aandeelhouder ook failliet is!

  2. Schijnbaar heeft meneer weinig te klagen. Als je naar verre orde kan vertrekken om de rest van je tijd vol te maken met op een strandje liggen maffen heb je het echt niet slecht.

    Mensen die altijd klagen zeuren en zeiken hebben het zo slecht niet hoor.

    1. @Barry: Het is op een bepaald moment een omslagpunt van hoe verder, verder met ondernemen of lekker naar een exotisch oord om te rentenieren.

Reacties zijn gesloten.