Schuilen voor de regen

Het was al een paar dagen geleden. Lekker naar buiten gegaan, geen jas en paraplu en de zon scheen volop, de hele ochtend en vroeg in de middag. Was ergens met mooi weer naar binnen gegaan en kwam in onstuimig weer naar buiten en moest echt schuilen voor de kletterende regen met windstoten. En wat anders dan zo maar een foto maken en terwijl je wacht dat de regen voorbij is het naar Instagram te uploaden. Genomen bij de Molenstraat kruising Oude Molstraat

6 gedachten over “Schuilen voor de regen”

 1. Acht, iedereen klaagt wel dat het zulk slecht weer is, maar eigenlijk valt het best mee.
  Goed, zomer kan je het niet noemen, maar er zijn weinig dagen geweest, dat het zo slecht was, dat je alleen maar binnen kon zitten!
  Jammer dat nu net vandaag het slecht moet zijn; had graag naar Parkpop gegaan!
  Nu ja, dan maar uitzoeken wat ik neit wil missen en op en neer snorren 🙂

  1. @Geertje, mij hoor je niet klagen, ik geniet volop. Behalve vandaag, wel zonde van parkpop. Je kan nergens lekker gaan zitten en liggen.

 2. ja, mooie foto, van minder mooi weer.
  Ik vraag me af of je die zelf gemaakt hebt of er voor betaalt bent dat je deze logt, maar eigenlijk maakt dat ook niks uit.

  1. Hei! Een compliment van de enige echte zeursmurf 🙂 die foto heb ik echt zelf genomen, stond bij de achteringang van het werkpaleis van de koningin, in de Molenstraat tegenover de Oude Molstraat. Dit is de onbewerkte foto die ik met mijn mobiel heb genomen: http://madbello.posterous.com/regen-in-de-oude-mo… en ter plekke verstuurd naar Instagram. Waarom zou iemand mij betalen voor deze foto behalve Instagram dan 🙂

Reacties zijn gesloten.