Camille and Kennerly tarten al je stoutste fantasieën

Desondanks het prachtige en pure mythologische harpspel in dito omgeving door ook nog eens een twee blonde tweeling met de naam Camille en Kennerly, krijg ik toch stoute gedachtes. Of zou het maatschappelijk voorgeprogrammeerd bepaald zijn bij zulke soort beelden? 😆

Ps. Ik val niet op blond.

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

7 gedachten over “Camille and Kennerly tarten al je stoutste fantasieën”

  1. Iedereen met stomheid geslagen? Hoe kan het ook anders? We leven in Nederland, een land waar nog maar een paar inwoners een ruggegraat hebben. Dat zijn degenen die hun nek uiitsteken tegen de graaimentaliteit van de meeste Haagse en gemeentelijke plucheplakkers.

  2. Ai, dat wordt een "achillespees" voor me, twee van die sereen mooie dames die klassieke muziek spelen. Heb ik ook met vrouwelijke cellisten en violisten, mee naar de dokter geweest maar heeft niets geholpen!!

Maak mij blij en geef reactie :D