Deze meisje is echt lief voor bomen

Was ik maar een boom ­čść ik weet niet wat voor drugs deze meid heeft gebruikt, maar geeft mij maar een onsje of drie er van!

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

Een gedachte over “Deze meisje is echt lief voor bomen”

  1. Ik hou ook onwijs veel van bomen. Vooral op de terugweg naar huis, na een heerlijk avondje flink zuipen in het café. Heerlijk om dan in de frisse buitenlucht je territorium af te bakenen tegen een plaatselijke boom. Het geeft altijd iets extra's aan je avond als je een fris nachtelijke briesje voel blazen langs je vlaggenmast tijdens het lozen van overtollige bier restanten. Om vervolgens tijdens het afschudden een oer "Aaaaaaaaaaah" kreet te roepen.

    Wat is het leven soms zo simpel en fantastisch!!!!

Maak mij blij en geef reactie :D