Ex-bankier doet boekje open over banken

Ex bankier is Ad Broere die de befaamde Frontier Award 2011 gewonnen heeft geeft een interview voor grenswetenschap.nl. En dank aan grenswetenschap.nl voor de moeite om daar aandacht aan te geven voor die gene die nog niet geloven dat de leugen nog groter is dat je zou kunnen fantaseren.

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

3 gedachten over “Ex-bankier doet boekje open over banken”

    1. In principe is het niet nieuw met fractional banking en laat staan met het digitaal tijdperk waar geld voor 90% virtueel is geworden en met boekhoudkundige trucs werkelijk geld uit lucht geschapen kan worden. Geld staat tegenwoordig niet meer en in geen enkele verhouding met goud of een reële waarden aan iets en laat staan als het maar uit nullen en enen bestaat en begrensd word aan de menselijke hebzucht..

Maak mij blij en geef reactie :D