Het einde van Sinterklaas

Gewoon duidelijke taal: Sinterklaas discrimineert en gebruikt negers als slaaf. En dit hier onder is zijn enige verdiende loon en dit is Nederland anno 2011. Simpel maar kleurrijk  gebracht, jammer dat het liedje zo kort duurt, het klinkt best goed.  Maar denk niet dat dit humor is, dit is menens. Via GeenStijl.nl en hier op officialelkapitan.blogspot.com kan je ”Zo zwart als roet” luisteren en downloaden. Of teken de petitieop: petities.nl/weg-met-zwarte-piet

We leven in de 21ste eeuw dit volks feest met “zwarte slaven” past niet meer in onze tijd. De piet staat symbool voor de slaaf. De sint kan piet nu wel bevrijden. Kinderen zijn de toekomst. Laten we onze kinderen een toekomst bieden waar elk mens gelijk is. Weg met Zwarte Piet Wij willen een Sinterklaas feest zonder Pieten teken de petitie.

 1. Canadese intocht Sinterklaas afgelast

  ‎
  PowNed - De intocht van Sinterklaas in de Canadese stad Vancouver zal na klachten van de Afrikaans-Canadese gemeenschap niet langer doorgaan. 
  Sinterklaasfeest Canada afgelast na ontbreken Zwarte Piet‎ NU.nl

 2. Zwarte Piet verbannen bij Sinterklaasfeest in Canada

  ‎
  Elsevier - Zwarte Piet is niet welkom bij de Sinterklaasviering in het Canadese New  Een paar jaar geleden bleek ook de mijter van Sinterklaas plotseling omstreden 
  Sinterklaas in Vancouver mag geen zwarte Pieten meenemen‎ coevordenhuisaanhuis.nl
  Zwarte piet niet welkom in Canada‎ Versgeperst.com
  Zwarte Piet niet welkom in Canada na klachten racisme‎ NU.nl

 3. Canada houdt Zwarte Piet een spiegel voor

  ‎
  De Dagelijkse Standaard (Blog) - In Canada is het de Nederlandse gemeenschap in New Westminster,  verboden om Zwarte Piet aanwezig te laten zijn bij de intocht van Sinterklaas. 

28 gedachten over “Het einde van Sinterklaas”

 1. Heuhhh kinderen hebben pa als goddienst gebruikt ze als gratis zaklamp en draagslaven wánt zélf kunnen ze dan vaak geen eens lopen zn vrouw aan het keukenblad ÉN is ÓÓK NÓG helemaal normaal …. DÁT IS één géwéldige hoeveelheid positieve eigenschappen …..alles okee niets aan de hand mensen ….waar is mn dsm IV en V en VI en VII bibliotheek ………dr is een nieuwe wetenschap geboren JIJ BÉNT sinterklaas schimsjelf he?

  1. Als ik de Sint him self was had ik jou allang in de zak gestopt en me boot in geslingert. Waarschijnlijk ook halverwege met zak en al de boot uitgegooid. Mocht je toch dan stiekem iets met satan te maken hebben blijf je vanzelf drijven en komt de kust vanzelf een keer.

   Maar een persoonlijkheidsstoornis heb ik niet, autistisch ben ik ook niet. VI en VII bestaan (nog) niet. Maar met personen zoals jou zou het vast niet lang opzich laten wachten.

   Maar toch kan ik erg lachen om al je comments. Hoe verzin je het om op zoveel letter een accent aigu te zetten.

 2. Pffff Babbaltje get a life. Ik heb niets met Joden, christenen, moslims of wat dan ook. Het enige waar ik wat mee te maken heb is met mijn eigen haggie.

  Voor mijn part was sinterklaas de duivel hem zelf geweest dan had ik het nog gevierd als ik het leuk zou vinde. Zolang ik er persoonlijk niemand anders direct er mee kwaad doet doe ik wat ik wil. En wil jij het niet vieren, ook goed. Maar kom mij niet met al die rare verhalen lastig vallen.

  Ik denk als iedereen zijn stamboom zou uitzoeken dat je ook wel een paar flinke rotte appels tegen zou komen waar je liever niet mee geassocieerd zou willen worden.

  1. Barry … Wá nu ….. janké ?
   Je vroeg ér tóch zélf óm?

   ´t is nóg maar dé vráág Óf jé ér inderdáád niemand kwaad mee doet?
   Je lijkt al ér blind voor te zijn? Óok voor hoé Kinderen Werkelijk zulks ervaren ondanks dat dát begraven wordt onder kadootjes en collectieve zware maatschappelijke druk en zo hoort het en moeder niet willen teleurstellen! Bij jou kunnen ze dus ook al niet aan komen?
   Just party on mensen niets te zien dóor lopen …party till you die we´ve decreted!
   Én paranoide kindertjés zijn lékker onderdanig dús wát wil ie méns meer?
   Hálen nóg jé sloffen óók….joepie? tinyurl.com/d87dqev

   1. Ja mijn kinderen rillen van angst. Twee maanden voor de sint zijn intocht doet hebben ze al angst. Slapeloze nachten badend in zweet want wie weet moeten ze mee in de zak naar Spanje. Heerlijk hoe ze bij de intocht zo bleek zijn als sneeuw. Graag doe ik er zelf nog een extra schepje bovenop door te zeggen dat ze echt slecht zijn geweest het afgelopen jaar. Hier leef je toch het hele jaar naartoe.

    Mijn kinderen zijn zeer onderdanig, ze spreken mij aan met "Grote machthebber des huizes". Mijn vrouw ligt aan een ketting aan het aanrecht vast. De ketting is net lang genoeg om met de stofzuigerslang het uiterste puntje van het huis te raken. Wie heeft en huisdier nodig als je je vrouw een ketting om kan doen?!

    Maar even serieus Knabbeltje, "Sinterklaas, wie is niet groot mee geworden". ;):D. Ik heb er nooit iets aan over gehouden. Ben geen psychopaat, moordenaar, oplichter, verkrachter of wat dan ook geworden door dat sinterklaas vroeger op bezoek kwam.
    Leef gewoon je leven, geniet van alles, voor je het weet is het voorbij en lig je in pierenland weg te rotten in een kistje.

 3. The Jewish Plan for Genocide of USA Whites

  ISRAEL COHEN (1912) top of page

  “We must realize that our party’s most powerful weapon is racial tensions. By propounding into the consciousness of the dark races that for centuries they have been oppressed by whites, we can mold them to the program of the Communist Party. In America we will aim for subtle victory. While inflaming the Negro minority against the whites, we will endeavor to instill in the whites a guilt complex for their exploitation of the Negros. We will aid the Negroes to rise in prominence in every walk of life, in the professions and in the world of sports and entertainment. With this prestige, the Negro will be able to intermarry with the whites and begin a process which will deliver America to our cause.”

  Israel Cohen, A Racial Program for the Twentieth Century, 1912. Also in the Congressional Record, Vol. 103, p. 8559, June 7, 1957
  http://www.jewwatch.com/jew-genocide-USA-Plans%20

  Dáár áán helpt sinterklaas wel een handje tóch?

  1. Koekoek, er is zeker iets te veel aan je grijze massa geknabbeld, of niet knabbeltje.

   Het is gewoon een leuk en gezellig kinderfeest, laten we dat gewoon zo houden, met sint en zijn zwarte pieten.

   1. Btw barry saint claus is een indoctrinatiewapen van uit de joods spaanse overheersing stammende de klaassen al te vaak verklede dronkaards die kotsend door de straten rollen recht gehouden door hun piten en aan je Kindtjes vragen of ze wél goed geweest zijn. Tegelijk die Kindtjes een trauma aanpraten door te insinueren dat er boeken over ze bij gehouden worden waar aan een ieder incluis hun vaders en moeders mee werken ze heel het jaar lang door te verraden en bespioneren!

    De sint een werktuig en wapen van de inquistie spaanse kreun en de kiddy rapende wetgevers !

    NÓUWHEÓUR wát leuk zégggg ??? …..Barry?

    Btw als je Mij al aangeknabbeld vindt is het heel verontrustend dat je van die dwaas israel cohen met zijn crimineel rascistische waanzin helemaal niets zei.Steekje los bij je zelf soms? tinyurl.com/coje7v5

 4. WikiLeaks onthult ‘wereldwijde spionage-industrie’ in Spy Files http://www.nrc.nl/nieuws/2011/12/01/wikileaks-ont

  En geboefte ontkomt daar toch aan omdat die simpel een krat mobieltjes op namen van junks of alcoholisten of bedrijven of overheden en justitiediensten hebben …wié blijven er dus over …de burgers zelf die toch al verkracht misbruikt gedrogeerd uitgebuit bestolen en beroofd en in slavernij gehouden worden onder knoet van sion

   1. Zag niet een artikel waar het beter onder paste en dan maar iets actueels nam zo dat het gezien zou worden en dacht dat je het mischien toch wel interessant kon vinden :(sad

 5. Over censuur …in de weken voor de aanslag in noorwegen liet meneer lieberman van uit israel bij google toen TIÉN miljoen Accounst sluiten door google en bij facebook ZÉVÉN miljoen Accounts naast bij nog wat andere handlangers. Zulks gebeurde in heel de westerse wereld en amerika ook in het jaar voor de genocide op de Palestijnen met JUIST zeer actieve medewerking en samenwerking VAN JUIST rascisme en discriminatiebestrijders incluis cidi en heer naftaniel.
  tinyurl.com/yg7yeth

 6. ´K bedoel ondertussen zul je wel een beeld hebben van dat de Blanken helemaal niet en nooit de slavenhandelaren waren geweest ?

  En tóch maken de ware handelaren…zelfs op scholen …ook op dit moment op nederland twee ntr … de buitenlanders wijs wij zouden dat wél geweest zijn en hebben we de raciale gewelddadigheden verkrachtingen en aantijgingen er van…al 8000 jaar.

  Ook de door hen gemonopoliseerde media censureren dermatig dat enkel de beschuldigingen tussen misleidde ons en hen die misleidde rassen rond vliegen máár ván de ware daders zélf mag niets gezegd worden anders is zelfs de heer naftaniel en elke rascisme en discriminatiebestrijder als de ratten er bij incluis een rvj.

  Die spelen dan weer de goedheiligman en moreel boegbeeld op tv en in de politiek!
  En regelen de aangiften en veroordelingen wel!
  vertellen ons wel hoe het dan zit!

  Dus die haat en wraakzucht wordt volledig uitgespeeld en uit gebeend as we speak dat is gaande!

 7. Ja dit volgende ook ….. wat ook wel past onder je artikel over goldman zaks en ook de trucks van daar aan gegeven literatuur. http://hetzuur.nl/2011/11/de-ranzige-ronny-naftan

  Btw dat rapje is botte bedreiging met de dood zo als dat onmiddelijk overkwam op mij zo als veel van die rape vullis overkomt en omtrent heel veel van hun misdaden en smeerpijperijen tegen Zwakkeren en Weerlozen misbruiken ze die propaganda en desinformaties als excuus voor hun raciale misdrijven en rapedreigingen.Ik bedoel verbale creativiteit.

  Btw enkel al het laten zién van een wapen of pistool wordt door de strafwetgevingen gezien als pure bedreiging dus die knaap kan nog aan gegeven worden ook al zou hij de eerst van de duizenden zijn die al in onze smueelen stonden te pissen met zijn onware gezeur en gedreig dat een justitie en een rechtbank eigenlijk helemaal geen nut hebben maar zelfs hoofdoorzaak van de misdaad en misdaadstatistieken zijn.Als men zich echter tegen deze praktijken en racismen verdedigd zijn ze plots wél in de buurt en vallen de verdediger aan wat dus al decennia raciale terreur is en al in 1972 tot rellen kwam in de grote steden om wat dat type volk voornamelijk islamieten die nog erger waren de Vrouwen en Kinderen aan deden met hun mooie geloof. Dus die justitie en wetgevers bouwen ons wél om tot de hoeren slachtoffers en slaven van die knakkers wat ze dus blijkbaar de handlanger en klant van dat soort pooiers maakt.Moet je aan pechthold aartsen of cohen even vragen hoé dat nou precies en exact zit want die weten veel over heroinehandel kinder prostitities etc…heel veel zelfs.

  Hun kinderen kleinkinderen zullen niets begrijpen als we ze komen slachten vanwege de eeuwen opgebouwde haat en wraakzucht zo als dat altijd gaat en door derden al die eeuwen al opzettelijk misbruikt wordt om landen aan te vallen en plunderen op onze namen.

  Máááár Ik vind heel die meneer dus geheel geen grap en volledig onterecht bezig.
  bovendien maakt hij kleine kinderen bang!

 8. Simon zei

  Mede ( EL KAPITAN KUN JE WÉL LEZEN EIGENLIJK?) is heel die sinter klaas toestand voortkomende uit de joodsafrikaanse overheersing.Later joods spaanse overheersing genoemd.DÚS matroos je afrikaan heeft zelf onder de knoet van de klood die rotzooi gebracht en het sinterklaasgedoe is in die mate wél terecht dat het van jullie zelf af komt en het sinterklaasverhaal dat ONS aan gedaan wordt is een botte leugen en bedrog want het was de hel voor ons.

  http://www.depers.nl/wetenschap/611722/Het-geheim
  Door: vraagt, 24 nov 2011 11:30
  sinterklaas is een dodelijk bedreigende symboolfunctie even als het kruis waar we met miljoenen aan genageld werden sinds de romeinen en faraos al en even bedreigend heden nog als dat de doop dat heden ook nog is -verzuipen in originele instantie – heksenvervolgingen de waterproef weet u wél? Sinterklaas " en zijn zwarte pieten – de joodsspaanschristelijke overheerser de moor die dwarsliggers naar spanje brachten om ze daar in navolging van de romeinse arenas door niet leeuwen maar stieren te laten verscheuren … zo ruimde het joodschristelijk gezag toen weer tegenstanders en plaatselijke politiek op onder hun eeuwenoude nwowanen sinds ze al faraos waren en 15.000 jaar geleden al mensen kruisigden en levend verbrandden.We werden ook veel ouder als heden en gemiddeld 120 jaar oud tot ze van uit het zuiden met hun christendom moord geweld misdaad beschaving calvijnse vlijt kinder verkrachtingen eisen wetten schulden pensioenen en milieuvervuilingen kwamen en we die gekende gemiddelden van 30 eeuwenlang kregen.Maatschappijen met misdaad en geweld zijn van zich zelf al levensverkortend.De aanwezigheid van kwaad heeft ook een levensverkortende invloed en is niet zo maar weg te krijgen daar deze in de zielen ingegraven zit dat moet helen.Ook de invloed van milieuvervuilingen is veel erger dan u heden nog beseft en voor eeuwig leven moet men tot de staat van meercellig wezen geevolueerd zijn daar GOD u dan moet dragen en eencellige wezens de aanwezigheid van andere wezens onverdragelijk vinden.En van de wezens die door de zuidelijke invloeden in diepste twijfel gebracht zijn zélfs óf GOD wél bestaat moet men nog maar afwachten of ze eeuwig leven en lijden aan kunnen want na hoevelen malen neergeslagen te zijn blijft u liever maar liggen dan wachtende op die dood die andere verlosser dan?

  Dag meneer

  1 december 2011 01:01
  Simon zei

  "" is heel die sinter klaas toestand voortkomende uit de joodsafrikaanse overheersing.Later joods spaanse overheersing genoemd.""

  Snap je dat wél?

  Om dát afrikanen Ons méér dán 80 eeuwen lang verkrachtten zijn de spanjaarden ontstaan de bastaarden van de afrikaan en Blanke Europeaan!
  1 december 2011 01:05

 9. De gebruikelijke ongeletterde negers die van geschiedenis geen verstand hebben dan wat de propaganda van het moment ze influisterde.Zo weten ze niet zelf aan slavenhandel gedaan te hebben en nog steeds door ons blanken meer dan 8000 jaar Europa uit te slepen waarvan je de geschiedenis enkel nog maar kent ivm de moren die fout en vals weergegeven worden.
  Mede ontgaat hen ook dat de blanken NOOIT de slavenhandelaren geweest zijn!
  Minister Farrakhan – History and Truth of the Slave Trade

  http://prosecuted.blogspot.com

  meneer el kapitan Mag naar de Hel lopen!

 10. Altijd de zelfde zielige zure mensen die maar blijven roepen "discriminatie" en "ja vroeger waren wij slaven dus mogen er geen zwarte pieten zijn".

   1. Of ik Ado mis? Nee man ik kom er nog regelmatig met me vriendin samen ;). Ze vindt het onwijs leuk in het stadion gezellig op middennoord. Het was alleen even een cultuurshock voor haar. We kwam het stadion in en meteen kwam ik bekende tegen die riepen "eeeeejoooh kk wâuhs hoe is het nâh metjuh, is dat nâh dat boeruh geiluh wijf van jûh".

    Zelf begint ze ook een beetje haagse trekjes te krijgen, zelfs haar ouders zeggen het. Zo scheld ze lekker er op los als iemand zit te kloten in de auto voor haar (zonder kk te gebruiken). Het rustige meisie begint scherpe randjes te krijgen hahahaa 😀

 11. Heb gisteren in Transvaal waar de bevolkingssamenstelling bijna 100% allochtoon is
  Sinterklaas gevierd samen met ± drie honderd kinderen . kinderen zien geen probleem en de ouders ook niet ,een kleine groep azijnpissers blijf je houden
  Stort je op andere zaken die er toe doen, geen geneuzel over een kinderfeest waar zoveel plezier aan wordt beleeft.

Reacties zijn gesloten.