Wat 14 minuten OV plezier had moeten worden, 90 minuten woeste hulpeloosheid is geworden

Kijk hier onder wat het me gedaan heeft. Dat is mijn gezicht na 90 minuten van onbegrip hoe een openbaar vervoerssysteem mijn diep in mijn reet naait. Al gaat het maar om een paar lullige vieze kut euro’s, het gaat mijn om het principe. Lees en huiver op Hofstijl.nl wat het OV met mij heeft gedaan: Wat een lullig tripje van geen 5 minuten moest worden, heeft uren geduurd.

Waarom makkelijk doen als het ook moeilijk kan: Alweer genaaid door het OV en zijn chip-kaart

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

2 gedachten over “Wat 14 minuten OV plezier had moeten worden, 90 minuten woeste hulpeloosheid is geworden”

  1. Ik snap wat je bedoeld: als je genaaid wordt wil je er wel plezier van hebben voor je duur verdiende geld teminste als je het fijn vind in je reet genaaid te worden.,!!!
    Mike alle witte boorden zijn BUTTFUCKERS en in Den Haag zijn er veel dus ik zou een vork inslikken dan heb tenmiscte tralies in je reet.
    Grt.
    Evert

Maak mij blij en geef reactie :D