50 vergeten foto’s van ParkPop 2011

Tja! Dat heb je soms. Geweldige dag waar je honderden foto’s maakt maar niet toe komt om ze te bewerken, of eerder klaar maken voor het web. En deze keer heb ik naar opa blogger VerbalJam geluisterd en gewoon een moderne slideshow van gemaakt in plaats van ouderwet allemaal onder mekaar te plakken. Het zijn er geen 50 maar 48 foto’s voor azijnpissend Nederland 😉

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

8 gedachten over “50 vergeten foto’s van ParkPop 2011”

  1. Ha, ik zat zelf in Duitsland, was er dus dit keer niet bij.Maar zie zomaar weer een aantal bekenden op de foto’s, waaronder de drummer van mn vorige bandje en de huidige Pocketbunnies 🙂 Leuke fotoserie!

  2. Ha, ik zat zelf in Duitsland, was er dus dit keer niet bij.Maar zie zomaar weer een aantal bekenden op de foto's, waaronder de drummer van mn vorige bandje en de huidige Pocketbunnies 🙂 Leuke fotoserie!

Maak mij blij en geef reactie :D