Dynamische NU.nl RSS feeds : RSS-feed met je eigen zoekwoord

Dat bied leuke prospectieven en mogelijkheden.
We kennen allemaal de standaard RSS-feeds die eventueel in categorieën zijn ingedeeld en je daarop kan abonneren of zelfs een web-log automatisch op kan laten draaien. Maar zeker handig als je op een bepaald onderwerp op de hoogte wil blijven en helemaal als Google de Real Time RSS Stream gaat toepassen, dan ben je als eerste op de hoogte met je Google Reader.

Als webmaster kunt u via onderstaande veld een eigen rss-feed creeren. Heeft u bijvoorbeeld een website over Maxima, dan vult u in onderstaande veld Maxima in en creeert u een specifieke rss-feed die u op uw website kunt gebruiken. Dynamische RSS feeds

Dit is een voorbeeld van een RSS-feed die je niet zou verwachte op NU.nl : nu.nl – Porno 🙂 in ieder geval alle berichten die daar verband mee houden.
Vergeet niet op marketingfacts.nl te lezen : Nieuwe RSS feeds van NU.nl en SEO, daar staat aanvullende informatie van hoe en wat als dit onderwerp interessant zou vinden.

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

Maak mij blij en geef reactie :D