Regering en politici plunderde kas ABP pensioenfonds

AMSTERDAM – De overheid heeft in de jaren negentig miljarden guldens uit de kas van ambtenarenpensioenfonds ABP geroofd. Dit verklaart Jan van de Poel, van 1997 tot 2002 financieel topman bij het ambtenarenpensioenfonds: NU.nl

Alweer een bewijs dat je dubbel dwars in je reet word genaaid door de overheid. Politici zijn leugenaar en maar ontkennen en de schuld aan andere doorschuiven, maar uiteindelijk boet niemand hier voor en deze diefstal blijft onbestraft. WikiLeaks bewijst het al weer dat overheden en politici alles zeggen behalve de waarheid. Het is maar dat je het weet, de overheid zit er niet om jouw te dienen en alles wat ze zeggen is niet wat het is!

Reporter over pensioenen:De Grote Pensioenroof

Get Microsoft Silverlight
Bekijk de video in andere formaten.

3 gedachten over “Regering en politici plunderde kas ABP pensioenfonds”

  1. Zo zie je maar onze overheid ,mijn oud werkgever is de grootse inhaal! Met dank aan de heer Liubbers en zijn medestanders.Als iemand in de vut ging dacht men niet dat dat uit mijn ABP potje kwam!!Nu zie ik gaarne dat mijnheer de Jager al die miljarden NIET in de Griekse en andere profiteurs euro meelopers donneert ,maar terug stort in mijn ABP pensioenfonds terug stort!!Ik heb niet voor niets v.a mijn 18e tot mijn 65ste premie betaald!!

Reacties zijn gesloten.