Verlicht Zuiderpark bij avond in de sneeuw en mist

Bij toeval liep ik langs en werd aangetrokken door de felle lichten die de ijsbaan verlichten. En het is niet dat ik altijd aangetrokken word voor fel schrijnend licht, maar als er beetje mist er bij hangt dan wil ik wel de kou en de sneeuw trotseren om een paar kiekje te schieten en proberen anders uitziend licht te vangen en digitaal vast te leggen.

Hier bij deze is het resultaat en wat experimenteert met de preset optie van me fototoestel (Olympus SP-800UZ 30x zoom) en die zijn er nogal wat, maar wel allemaal in het Nederland vertaald met uitleg als je die stand selecteert. Altijd een gok en pas achteraf thuis kan je zien of het een succes was. Bij zulke omstandigheden zal een statief de kwaliteit van de foto’s wel ten goede komen in verband met de sluitertijd, maar desondanks vind ik dat het toestel wonderen heeft verricht, aangezien het pikkedonker was met super vel tegenlicht bij mist.

Foto’s in de mist

Ochtend in de mist

 

Sneeuw, mist en opkomende zon

7 gedachten over “Verlicht Zuiderpark bij avond in de sneeuw en mist”

  1. @bigdaddy : Als ik naar huis ga loop ik langs het Zuiderpark. Dus echt veel tijd kost het niet. Max 20 minuten extra, kan jij makkelijk doen met je honden, buiten tijdens het wandelen 😉

Reacties zijn gesloten.