Banken maken schuldhulpverlening onmogelijk door truc: de ‘onherroepelijke volmacht’

Banken maken schuldhulpverlening onmogelijk door truc: de ‘onherroepelijke volmacht’. Waardoor je levenslang overgeleverd bent aan de bank in tegenstelling tot als je in de schuldhulpverlening en na drie jaar van je schulden af bent en weer met je leven kan beginnen: DePers.nl

8 gedachten over “Banken maken schuldhulpverlening onmogelijk door truc: de ‘onherroepelijke volmacht’”

 1. Ván Alle kanten gepakt ?

  Wat Ván de variant Ván Enge ernst hirsch ballin?

  Samen Mét zijn Kinder naai maatjes bolkestein en donner op een uni Waar Debatingwedstrijden Werden Gehouden Op Eens Een Naakt Kind Van 3 Tot 5 Tussen de Jongeren en Aankomend Talent in laten kruipen en Dát van ca 5 meter afstand snel knipsen Mét hun proffesionele aparatuur op driepoot.

  Pás Àls Je Dát Méé Maakt Wéét Je Wát Een Duivelse sfeer is.

  Was Óm Al Die Jongeren en Talenten bij voorbaat in de hand te hebben en te kunnen afpersen , chanteren én óp ruimen.

  Van Dáár Dat Ik Wel Eens Roep " Wát U Ook Kiest U Kiest Tóch Altijd Vóor dé Kiddieraperclub…Die hebben Alle macht in Alle partijen en ambtenarenaparaat.

  teeven en brouwer , Berucht en Besproken Óp klol etc , dienen Dat Ook.

 2. Nog wat.." onherroepelijke volmacht"

  Dat Ziet uit naar een werkje Ván …Wéér een werkje Ván bendelid ernst hirsch ballin.

  Zonder samenzwerende wetgevingen is zo iets niet te realiseren,gaat al decennia zo sinds ze de macht achter de Democratie hebben.

  Websites zo als klokkenluideronline,sdn.nl etc etc etc Stáán Dágelijks Ból Ván hún werken en Misdrijven.

  Hij is mét zijn justitie ook al aan een watchtowerproject bezig,krijgen ze volmacht óm zo maar in je anaalkanaal te mogen kijken , terwijl de Politie,een dienst niet geheel onder hun controle,al meer dan 10 jaar Blind is VAn Vóor systeem 2000 , Dat al ingevoerd moest worden óm ónwérkbaarheid Ván Vóór 2000 Dús Óp te Lossen.

  Dat laat ernst hirsch ballin dan Meer dan 10 Jaar al hangen…Wonder Why..Máár Niét Heús!

 3. Oei wát te Denken van Die práchtige microkredieten aan Die pakistanen en zo?

  Àl Die dankbaar gloeiende en hardwerkende kopjes?

  Jááá Zé Zúllen `Wel Moéten..hárd werken …voor de rest van hun leven…Dé rénte Blijkt 30%.Èén Woékerkánker.

  Hoé neme men geheel legáál de Landen en Grondstoffenrechten over,en gijzelt Landen Vóór eeuwén?

  Mén stichte een Kánkérbánk.

 4. Ach, de bankiers dimmen vanzelf weer een beetje in als het volk hun écht zat zijn en beginnen te morren net zoals in 1977 toen de RAF de bankier van de Dresden Bank te pakken namen? Ik zit (nog steeds) te wachten op zo'n soort tegenactie vanuit extremistische kampen jegens de bankiers en grote verzekeraars, kwestie van tijd want hoe banken zich gedragen jegens hun klanten verdient gewoon een stevige actie? De kogel zal wel in eerste instantie van links komen maar dat is logisch….

 5. Dit voelt echt als de neiging tot een Franse revolutie van weleer. Het is niet alleen dit, maar je word echt van alle kanten gepakt en in de maling genomen.

 6. Ja, humaniteit en banken dat gaat niet samen terwijl zijzelf stijf staan van overheidsteun die net zoals hun andere inkomsten wordt opgehoest door de burger/klant maar hun winsten en bonussen zijn belangrijker dan de klant. Banken ; het kankergezwel van de kapitalistische samenleving waar de overheid geen chemokuur op los durft te laten? Misschien moeten we als klanten dan zelf maar eens de banken gaan aanpakken?

Reacties zijn gesloten.