Dope-D & Raheem – Geert Wilders Diss!

Fuck wilders, 2de kamer slet, overheid, dope-d en raheem. Via GeenStijl: YO. Wilders dissen met raptukkers aangeboden door de Raheempennconnection. Het klink niet eens zo gek!


2 gedachten over “Dope-D & Raheem – Geert Wilders Diss!”

  1. Ik heb 38 seconden geluisterd. Herstel, ik heb 38 seconden getracht te luisteren. En dat was al een opgave. Ik weet nog van vroeger toen rap-muziek iets voorstelde, toen er nog maatschappelijk relevante teksten waren, toen mensen nog aan het denken moesten worden gezet. Nu wordt er geluid geproduceerd met begeleiding van muziekinstrumenten waarbij de makers nog aan het denken moeten worden gezet.

    Laten we hopen dat het beroepsmuzikanten zijn, Raheem en Dope-D, want dan is het snel afgelopen. En Raheem moet er nu vast op rekenen dat als het grote concert is afgelopen dat hij dan op passende wijze zal worden gestraft, muziek is namelijk niet halal. En gedichten ook niet. Laten we hopen dat deze diss niet rijmt. Laten we dus hopen dat Allah het ruim ziet, en dat hij ook van mening is dat deze rap geen muziek is. Dat scheelt een eeuwigheid branden in de hel!

Reacties zijn gesloten.