Ooievaar

ooievaar.jpgJantje zeurt al maanden dat hij een broertje wil. Dan is zijn vader het zat en zegt: “Kijk, hier heb je wat zaad. Als je dat in de vensterbank legt, komt de ooievaar er vanzelf op af.” Dus Jantje deed dat. Een maand later kregen zijn buren een baby. Bij het kraambezoek zegt Jantje enigszins boos tegen de buurman: “Als u maar wel weet, dat het niet uw zaad was, maar dat van mijn vader !”

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

8 gedachten over “Ooievaar”

  1. hahahaha! šŸ˜€

    Hij is leuk!

    De foto's op mijn log bewerkt ik; iets meer contrast en dan verkleinen, in Adobe Elements. Eerst verkleinde ik ze met een gewoon programmaatje maar toen werden ze ook niet mooi. Iets meer werk, maar beter resultaat.

    ALs je eens een foto bewerkt wilt hebben; stuur maar op!

    Fijne dag!

Maak mij blij en geef reactie :D