Dom geboren en stem toch op #Wilders (Videoclip)

Ja ja! Ben dom geboren en wir haben es nicht gewusst.
Via sargasso.nl : meezingen met GeertTekst en video: voorhetvolk
Opname: RedRoofProductions
Montage: MeKK
Contact: voorhetvolk@gmail.com

7 gedachten over “Dom geboren en stem toch op #Wilders (Videoclip)”

 1. @Madbello; gaat niet om de boodschapper, wie….

  Vind het zelf een leuk tegengeluid ondanks dat ik van mening ben dat het niet slim is om de gemiddelde PVV-stemmer als dom af te schilderen. Want wat is dom, dat een ander een andere mening heeft? Nee, het blind zijn voor het geluid van een ander dat zegt iets over die beroemde "balk in het oog" van links…

 2. @SirCumSized : Weet niet of het van Sargasso zelf is, het is al een oudje van 17 februari 2010, kan er eigenlijk weinig over vinden waar het vandaan komt zo 123 šŸ˜‰

 3. Aha, een tegengeluid wat wel iets heeft van linkse propaganda maar wel goed neergezet en gepresenteerd door Sargasso. Maar ik denk dat in een ieder burger van Nederland wel een beetje "Henk en Ingrid" schuilt maar erover praten durfde een aantal jaren niemand. Zie desnoods de rol van GW als iemand die zaken benoemd die anderen denken en anderen laat denken over wat ie benoemd?

  Ook een noodzakelijke politieke rol net zoals Pim Fortuyn die ook de conservatieve politiek aanviel die zich overal mee bezig hield behalve met wat er onder de burgers leeft.

  Tja en alle PVV sympathisanten weg te zetten als "dom geboren" dat siert natuurlijk de links elitaire arrogantie

  die waarschijnlijk van mening zijn dat hun sociaal economische gedrochten een bewijs zijn van de linkse intelligentsia? Yeah right, it is we the people, you know?

  1. @madbello dit is écht lachen, wel beetje generaliserende aftiteling aan 't eind, en dát is juist waar ze voor waarschuwen.

Reacties zijn gesloten.