Lijst van Potentiële Landverraders :-)

Een landverrader is iemand die uit persoonlijk cynisme of als naïeve dwaas met links geloof of vanuit een elitepositie bij de happy few, de loyaliteit aan zijn land verruilt voor loyaliteit aan de bezettingsmacht die Nederland overneemt.

Kijk de lijst van van Potentiële Landverraders op : infohit.nl/multicul/landverraders (onderaan) en dit is zijn startpagina

Máxima: De Nederlander bestaat niet

DEN HAAG – ‘De’ Nederlandse identiteit bestaat niet, zei prinses Máxima

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

2 gedachten over “Lijst van Potentiële Landverraders :-)”

  1. Ik heb er verschillende gevoelens bij. 1 je verraad je land niet omdat het gewoon jou land is.

    en 2, je verraad je land wel omdat niemand dood wil en op dat moment de beste en veiligste manier wilt leven. Ja en als het bij de vijand veiliger is en je heb daar de meeste kans op overleven, ja waarom niet.
    .-= Kijk ook eens op Barry´s laatste blog item : ..Testament Jackson =-.

Maak mij blij en geef reactie :D