God is de oorzaak van alle kwaad op deze wereld

Sommige wisten dat al langer, maar voor anderen is dat misschien een nieuw feit en eindelijk is de oorzaak van alle kwaad gevonden. God is de enige schuldige en het maakt niet uit hoe die verdomde God heet, Christus, Allah, Jezus zijn allemaal hersenspinsels van het zelfde en allemaal bron van het zelfde kwaad van het geloof in religie.
Nu wetenschappelijk bewezen : grenswetenschap.nl

6 gedachten over “God is de oorzaak van alle kwaad op deze wereld”

 1. klopt helemaal

  SATAN is de god van deze wereld,

  2 cor 4.4

  de ongelovigen, van wie de gedachten door de god van deze wereld zijn verblind, waardoor ze het licht van het evangelie niet kunnen zien, de luister van Christus, die het beeld van God is.

 2. Jij gelooft in god? Door 'god' de schuld te geven erken je dat er een god bestaat, de god zoals je wil. Religieuze macht, daar gaat de wereld aan kapot. Niet de mens die denkt te weten hoe god in elkaar zit zoals Actiefront zegt, want ook dat is het erkennen van het bestaan van god.
  .-= Kijk ook eens op Mo´s laatste blog item : ..Wilders, ga anders een tuintje schoffelen… =-.

 3. Om Redstars comment wat filosofischer te maken; volgens de Engelse filosoof Thomas Hobbes is daar een uitspraak in het latijn voor "Homo homini Lupus" dat wil zeggen "de mens is voor de mens een wolf" . Deze interne "wolf" hebben we vervolgens een aantal eeuwen geleden fijn buiten onszelf gelegd en die noemen we dan maar God, Allah of whatever. De mens kan het gewoon niet aan dat het goed en kwaad in hem zit, dus zoeken we factoren buiten onszelf, da's veiliger en minder verwarrend. Okay, het levert wel een aantal eeuwen oorlog op maar dan heb je ook wat 😉

Maak mij blij en geef reactie :D