Lady Java (2 x Videoclip)

Ik heb helemaal niets met die Lady Gaga. Maar als er grappige remake van maken ben ik wel van de partij. Twee videoclips zelfs, de eerste van twee nerds die spelen op hun dinkytoytjes ( Korg Monotron en de Kaossilator) zonder te weten dat het met een iPhone ook kan en de tweede video is een ode aan de Jave programmatuur (javazone 2010) die Android van Google zal slopen in een patentzaak.Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

2 gedachten over “Lady Java (2 x Videoclip)”

 1. Beide filmpjes zijn echt klasse! Bij 'Lady Java' moest ik ineens weer denken aan een parodie (uit de oertijd van internet) op 'Let it be' van de Beatles:

  …Mother Mary comes to me

  speaking words of wisdom:

  Write in C…

  There will be an answer:

  Write in C…

Maak mij blij en geef reactie :D