Alle instrumenten gespeeld met de #iPad – Eye of the Tiger (Videoclip)

Moet er een keer aan geloven, toch een iPad item hier op madbello. Alle instrumenten zijn gespeeld met iPad applicaties gedownload via itunes en voor de rest wil ik hier niet meer woorden aan vuil maken.


Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

4 gedachten over “Alle instrumenten gespeeld met de #iPad – Eye of the Tiger (Videoclip)”

  1. Gelukkig zie ik eindelijk een andere toepassing op de Ipad dan E-reader en nieuws lezen; je kunt er dus ook muziek mee maken? Leuk om te zien maar ik heb het vermoeden dat de Ipad niet zo groot gaat worden als de Iphone want daarvoor zijn de functies van deze gadget te beperkt en niet echt vooruitstrevend? Maar dat komt misschien ook omdat ik niet echt een Apple-fan ben? Ben meer voor multitaskende apparatuur en dan graag met een echt toetsenboard i.p.v. zo vervelende on-line keyboard?

Maak mij blij en geef reactie :D