Wie naait Balkenende ?

Even voor de duidelijkheid, dit zijn mijn woorden niet : Ik ben Jeroen de Kreek, ik naai Balkenende. Waar iedereen bijstaat. Hij naait Nederland, dus dan naai ik terug. En ik zorg dat ik klaarkom. Dat doe ik publiekelijk en in het openbaar. Ik doe dat namens een ieder, ongeacht of iedereen daarmee instemt of niet. Dit zijn nou geweldige teksten waar ik van hou en vergeet ook niet te lezen dat : Bush in levengevaar is en laat staan dat Steven Brown het hellemaal gehad heeft met de jongens van GeenStijl en bij deze Stijlloos laf. Welkom in de wondere slangenkuil van het net.

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

3 gedachten over “Wie naait Balkenende ?”

Maak mij blij en geef reactie :D