Stijlloos – Promo – Iemand Anders ft. Sef (Videoclip)

Laat je niet misleiden door de foto’s in het begin, het is een heuse videoclip met een boodschap. Stijlloos en zeker niet mijn smaak, maar toch heb ik tot het einde met aandacht bekeken. Prachtige foto’s.

Promo’s album ‘Stijlloos’ komt uit op 13 augustus. Bestel de cd op Bol.com.
2 aug: 3VOOR12 Presenteert… DJ Promo! Trouw, Amsterdam, 20.30 u Wil jij kaarten? De gastenlijst gaat op 21 juli 11.57u open. Schrijf je hier in.

6 gedachten over “Stijlloos – Promo – Iemand Anders ft. Sef (Videoclip)”

  1. @Barry & @SirCumSized gelukkig toen ik zo jong was, was het niet in om dat te gebruiken en laat staan dat in Italië het al heel wat was om een blow te scoren.

  2. @Barry; ik ben ook heel blij dat je nog onder de levenden bent maar ik heb in het verleden ook wel een aantal gasten "te hard zien gaan" en daar waren twee mogelijke einddoelen voor hen;

    1. met psychische problemen fulltime opgenomen in een behandeling waar ze echt niet beter van werden

    2. exit stage left; en gewoon "clubbed to death" door de shit en salmi's van toen

    Vind het dus goed dat ze ook eens de andere kant laten zien van waar het naartoe kan gaan?

  3. Zo snel ga je niet dood hoor. Heb ook heel wat feesten waar onder hoop hardcorefeesten afgelopen. Begon toen ik echt net 15 was tot me 22/23ste. En heb in die jaren heel wat baggerzooi naar binnen gewerkt (wel niet door me neus) zijn heel wat pepermuntjes gesnoept ;). Nou en ik sta nogsteeds overeind zonder rare mankementen hahaha šŸ˜€

  4. Waanzinnige clip en waarschijnlijk wordt deze clip niet door een ieder begrepen? Zaten voor mij wel een paar scene's in die me terugbrachten in de tijd van 1990 – 1994 toen deze hardcorescene (Parkzicht) met bijkomende bloedende neuzen verdomd dichtbij me was. Heftige clip met een realistische twist aan het einde. Fun can kill you, you know en ook al ben je jong en kan het je allemaal geen ruk schelen, kijk dan wat je je ouders aandoet?

Reacties zijn gesloten.