Wilders naar Ground Zero

Inderdaad! Hoe ver lopen gaat die verdomde Moskee van Ground Zero komen? Dat zie je in de video hier onder van de huffingtonpost.com, waar je ook een plattegrond kan zien. Waar hebben we het over??? Wilders: ik zeg in de VS wat ik wil

Dus. De Ground Zero Mosque komt niet op Ground Zero en wordt geen moskee. http://tinyurl.com/369hm6j (hat tip @PastoorPoncke)less than a minute ago via web


Waarom zou Wilders niet op ground zero mogen zeggen dat dit niet de meest aangewezen plek is voor een moskee?less than a minute ago via Twitterrific5 gedachten over “Wilders naar Ground Zero”

 1. Kijk dat noem ik nog eens een ludieke tegenactie van Greg Gutfeld van Fox News in Amerika; hij wil naast de Moskee bij Ground Zero een gaybar voor Islamitische homo's maken.

  Zie verder: http://www.dailygut.com/?i=4696

  En nu maar afwachten hoe groot de wederzijdse tolerantie is, hahahahaha šŸ˜‰

 2. @Redstar: Ik ook eigenlijk niet, maar gelukkig gaf @SirCumSized het aanvullend beeld achter deze commotie in de reactie hier boven.

 3. Ik snap ten eerste niet waar al die tegenstanders zich druk om maken.

  Leven en laten leven is een beter motto volgens mijn

 4. Ik ben benieuwd wat hij zal gaan zeggen want die kwestie van 1 miljoen dollar aan steun wat Nederland betaald zou hebben aan de BOUW van de Moskee zit iets ingewikkelder in elkaar dan in eerste instantie werd gedacht, zie

  http://www.minbuza.nl/nl/Actueel/Kamerstukken/201

  Nou is nu net diegene die over het WISE-project gaat ,zeg maar waar die 1 miljoen dollars voor emancipatieprojecten naar toe gaan "toevallig" ook de vrouw (Daisy Khan) van de iman, Imam Feisal Rauf, die de bouw van die New Yorkse Moskee regelt. Mmmmm, I see conflict of interest?

  Genoeg voer voor Geert Wilders maar ik denk dat het wel weer een algemeen verhaal wordt over het gevaar van de Islam? Afwachten maar….

Reacties zijn gesloten.