Het eerste madbello T-Shirt is ter wereld gekomen

In de serie MADBELLO Merchandise powered door:
madbello.spreadshirt.net

1ste-madbello-t-shirt

Ook je eigen merchandise shop??? spreadshirt.net is een van de vele diensten die het mogelijk maakt om je eigen ontwerpen te maken op honderden verschillende producten. Het kost niets en je kan je eigen commissie per product instellen: spreadshirt.net

Ik heb verschillende diensten geprobeerd, maar deze beviel mijn het beste, maar dat kan persoonlijk zijn, omdat de andere gewoon anders werkten.

madbello-mok

Het is even puzzelen maar kan zeer verslavend werken om producten te ontwerpen πŸ˜‰


15 gedachten over “Het eerste madbello T-Shirt is ter wereld gekomen”

 1. @ Redstar : Ik denk niet dat het erg esthetisch zal zijn voor zo ver je nog van smaak kan spreken πŸ˜‰

  @ Patrick : Van Bloggen word je zo wie zo niet rijk.

  Comment luv had afgelopen week een mislukte update, kreeg een mail dat ik het snel weer moest uipdaten om het terug te zetten en zal snel een reparatie update komen zo als ik in de mail kon lezen.

  @ Edwin : Lijkt mijn id heel sterk dat iemand met zo iets op straat zal gaan lopen, het is meer voor de fun als gadget voor mijn zelf, ik ben tot nog toe de beste en enige afnemer πŸ˜†

  Het zal mijn verbazen als het echt zal gaan lopen πŸ˜‰

  !@Yvon : Dat het een gat in de markt is het zeker, maar of het zal vullen is nog de vraag πŸ˜‰

 2. @ Vedat : Het is zeker een goed punt waar ik veel over gedacht heb, maar nog uit ben gekomen, aangezien ik veel madbellos heb, zo als .net, .com en wat andere domeinen.

  Dat is lastig

  @ Edwin : Kan zo een serie maken met .nl er op, zo gemaakt, je bent al de vierde die het zegt, bij 5 ga ik een nieuwe serie maken.

  @ Francky : Dat is het probleem van het hele internet, je krijgt steeds meer ideeën en niet dat ze wat opbrengen, maar ze zijn voor je zelf gewoon leuk om te doen πŸ˜‰

 3. hoe meer je probeert, hoe meer goede ideeên je zult krijgen en ook het resultaat zal alleen maar beter worden.

  Wie weet probeer ik het ook wel eens.
  .-= francky´s last blog ..voorbereidingen =-.

 4. Wel leuk, Madbello, alleen het punt nl ontbreekt of www kan beter weggelaten worden, want met madbello.nl kom je ok op jouw site terecht. Denk er maar eens over bij een kopje koffie uit de beker, die zegt van jou te houden.

Reacties zijn gesloten.