iGoogle voor op je mobiel

Het is net of de Google-Boys de ene applicatie na de anderen aan het uitkotsen zijn. Ze zijn in ieder geval lekker creatief bezig en dat op een zeer gebruiksvriendelijk manier en deze is natuurlijk weer super handig om tal van handelingen onder te brengen in een browser (venster).
Kijk maar de video, dat moet duidelijk genoeg zijn voor ik nog meer grammatica fouten op het net verspreid.


Ik ben voorlopig bezig om  iGoogle aan te passen aan mijn wensen op mijn mobiel, die duidelijk anders zijn dan die voor de desktop en kijken wat voor nieuwe widgets ze allemaal weer hebben.

Voor de nieuwe Google gebruikers : Je moet wel een Google account hebben en ingelogd zijn. Voor de duidelijkheid 😉

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

Een gedachte over “iGoogle voor op je mobiel”

  1. Netjes gedaan. Ik gebruik iGoogle bijna niet op de laptop maar zie wel de handigheid in nu het aangepast is voor Android. Ben ook bezig aanpassingen te maken voor de G1. Wel zo handig als alles in een plek te vinden is.

Maak mij blij en geef reactie :D