De MAdbELLO Dik.nl Video Kanaal Widget

Dik.nl is een leuke tool om je eigen kanaal te maken met video’s die je kan verzamelen uit meer dan 30 andere video sites zo als YouTube, Vimeo enz enz.
Je kan er ook mee bloggen, foto’s verzamelen en met de rest van de wereld delen via Twitter.
Maar het leukste vind ik persoonlijk de super strakke widgets die het heeft om op je blog en site te zetten, hier onder een voorbeeld er van, op mijn andere MAD Blog het grotere voorbeeld en voor de rest heb je nog meer mogelijkheden voor je sidebar, zo als een embed filmstrip. Het is best fun 😉

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

3 gedachten over “De MAdbELLO Dik.nl Video Kanaal Widget”

  1. @ Nick :Toch leuk om al je eigen video's in een widget gevangen te hebben ? En dat op verschillende plekken te kunnen plaatsten.

    Het is weer een web 2.0 deel mogelijkheid en nog Nederlands ook 😉

Maak mij blij en geef reactie :D