NPD Hitler Vredesstichter

De neonazi’s hebben geduld, heel veel geduld, en daarom werken ze intensief aan het brainwashen van de schoolgaande jeugd. Die jongeren zijn immers de volwassenen van morgen. (Bron) En het zal je verbazen dat NPD (rechts-radicale – neonazistische partij) ook nog eens miljoenen subsidie krijgen van de Europese Unie. Snap jij het ? En daar over kunnen we niet eens meer over stemmen. Als je maar weet waar al je zuur betaalde belasting geld weg vloeit. In een bodemloze niet te doorgronden put. “Als Duitsland er op een dag toe komt om de NPD te verbieden zal ik dat toejuichen” want de neo-nazi’s vormen een “bedreiging” en “een kankergezwel voor democratische landen zoals Duitsland”, verklaart Frattini. Als Hilter een vredesstichter is, dan is Bush dat zeker ook.

6 gedachten over “NPD Hitler Vredesstichter”

  1. En na 100de jaren heeft het volk weer niets te kiezen, zo lang we geen actie ondernemen zo als toen met ah en die Moberg. Dat heeft toen wel enige effect gehad.

  2. Ik wil een referendum en vind het wel tof dat ik hier naast een link zag. Ow ja, ik stem trouwens tegen mocht het zover komen, want er is inhoudelijk bijna niets verandert.

    Trouwens. CU was een van de partijen die tegen de EU was, en nu zitten ze in het kabinet, en zijn ze helemaal om. Hoe doorzichtig en doorgestoken kaart achtig van die lapzwans JPB…

  3. Er is niks nieuws onder de zon, de manier waarop ze de jeugd brainwashen is exact hetzelfde als moslimjeugd wordt "opgeleidt" , en extreemlinks werkt precies hetzelfde. Dat er gemeenschapsgeld naar toe gaat is van de zotte. Zulke organisatie kun je treffen door ze zonder geld te zetten, maar wij geven weer subsidie aan de verkeerden, en dan achteraf janken.

  4. Mensen met extreme gedachte zullen er altijd zijn of het nu links of rechts extreem is. Die mensen maken, dat anderen als normaal aangemerkt kunnen worden. Maar ja, wat is normaal?

Reacties zijn gesloten.