Google Street View gaat nu ook per fiets

Pas op voor de Google Street View Trike. Als je hem ziet zwaai dan, je staat er dan mooi op 😉
Google Street View neemt nu ook de fiets om plekken in kaart te brengen die moeilijk met de auto begaanbaar zijn, Werkelijk elke obscuurste plekje op aarde zal op interactieve foto in kaart gebracht worden, zelf binnen in attracties en gebouwen. Kijk hoe hij fiets, schattig of niet ?


Google springt op de fiets voor Street View

NU.nl - ‎19 uren geleden‎
AMSTERDAM – Google wil de Street View-functie van Google Maps verder gaan uitbreiden. Met het gebruik van een camerafiets, de Google Trike,

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

5 gedachten over “Google Street View gaat nu ook per fiets”

  1. Frappant dat dit idee uit Engeland moest komen. Amerikanen denken nl. niet aan de fiets. Bovendien zul je in amerika vrijwel overal met de auto kunnen komen omdat Amerika nou eenmaal nauwelijks ouder is dan da auto zelf. In (historische) Europese steden is dat natuurlijk wel anders. Hulde dus aan de Engelsen met hun revolutionaire idee met het primitieve vervoermiddel!

Maak mij blij en geef reactie :D