Crips, Strapped’n’Strong : Dit gebeurd naast mijn deur

Nooit van geweten en gemerkt dat het zo dichtbij in mijn buurt gebeurt. (+/- 3km waar ik woon) Den Haag!
CRIPS Strapped n Strong Trailer is een documentaire over het gewelddadige leven van een Haagse gang, de Crips.


WWW.CRIPSDEFILM.NL

Schokkend en tegelijketertijd ontnuchterend. Dat is de harde werkelijkheid die en waar elke seconde om de hoek van de straat gebeurd. En wat je ziet is maar een topje van de criminele ijsberg en gaat elke menselijke nachtmerrie voorbij.

Is dat het MENS zijn ???

11 gedachten over “Crips, Strapped’n’Strong : Dit gebeurd naast mijn deur”

 1. die main c is een kneus man verteld ie helemaal huilend zijn dochtertje zwaar ernstig ongeluk gehad en gaat dat vrolijk verder maar ik ben weer terug man ga naar je dochter wat voor KUT vader ben je

 2. Jullie plattelands boeren moeten niet zo zeiken joh, vooral als je niet weet wat CRIPS betekent! (Community Revolution in Progress) voor de zwarte straatcultuur in Amerika & Nederland is het een soort uitweg, om zich aan te sluiten bij een bepaalde groep die ”racisme en armoede” dagelijks mee maakt op een niet zo vriendelijke manier. De witte menigte om hen heen is hun grote vijand (terecht!) laffe schip piraten (voorouders van jullie) deden onze voorouders in Afrika verdriet en pijn, en nu is het simpel andersom… witkoppen neuken we krom. Bange blanke bimbo’s hebben de Hells Angels en de Ku Klux Klan, en wij hebben de Crips, Bloods, Black Panther Party, Nicky Barnes (R.I.P) David Barksdale (R.I.P) en nog veel meer zwarte strijd gasten die via geweld vechten voor hun RECHTEN! het zelfde doen jullie ook he jaloerse huichelaars, dus doe maar niet alsof het nieuw voor je is.

  ben het wel met je eens maar niet elke blanke is zo plus bij de hells angels zijn ook buitelanders;) en so what ik geef er geen drol om wat je bent of je blank of zwart ben geel of groen het boeit me egt niet of voor elke club of groep je ben leef zo als je zelf wil ik keur niet goed wat er vroeger is gebuert maar ik geef er veder geen drol om ik leef hoe ik zelf wil;)

 3. Jullie plattelands boeren moeten niet zo zeiken joh, vooral als je niet weet wat CRIPS betekent! (Community Revolution in Progress) voor de zwarte straatcultuur in Amerika & Nederland is het een soort uitweg, om zich aan te sluiten bij een bepaalde groep die ”racisme en armoede” dagelijks mee maakt op een niet zo vriendelijke manier. De witte menigte om hen heen is hun grote vijand (terecht!) laffe schip piraten (voorouders van jullie) deden onze voorouders in Afrika verdriet en pijn, en nu is het simpel andersom… witkoppen neuken we krom. Bange blanke bimbo’s hebben de Hells Angels en de Ku Klux Klan, en wij hebben de Crips, Bloods, Black Panther Party, Nicky Barnes (R.I.P) David Barksdale (R.I.P) en nog veel meer zwarte strijd gasten die via geweld vechten voor hun RECHTEN! het zelfde doen jullie ook he jaloerse huichelaars, dus doe maar niet alsof het nieuw voor je is.

 4. jullie zijn zelf mietjes man die crips moorden jullie uit met jullie praatjes wees een man en ga erheen en zeg het in de face budhead

 5. @ koffiekitten : Dan doe ik toch niet slecht ondanks dat ik google rank 5 naar 3 ben gezakt 😉

  Justitie kan beter de dinge eerst in stilte gaan bekijken en voor de rest zullen hun onder mekaar die er last van hebben, andere hoor je er niet van, dus het zal voor de buitewereld nog best mee vallen.

 6. Googlen op trailer kom ik op jou weblog uit 😉

  Vraag me af wat justitie doet nu dat ze in beeld zijn gebracht, maar ja aan de andere kant ze weten vast al wat ze doen en laten ze hun gang gaan.

  koffiekitten’s last blog post..Oranje Kermis 2009

 7. @barry
  jij hebt er dus geen verstand van, nu praat je groot maar als je voor ze staat ren je hard weg… je weet geen zak van de straat dus daarom zeg je dat

 8. Zo zo weer zo’n groepje wannabe gangster waterpistooltjes bende 😀 . Een huis vol bloed ja ja alsof je dat zo zou laten liggen. Die gasten zijn stiekem gewoon vakkenvullers bij de Lidl 😉

 9. Zie je wel ze kunnen het wel; geef ze juiste bedrijfskleding, een eigen kantine en een eigen taaltje en een groep ondernemende mensen is geboren?

Reacties zijn gesloten.