Voeg toe en deel alles met iedereen KNOP

In de serie WordPress Plugins : Share/Save/Bookmark Button. 100de Social sites 2.0 in een knop die alles kan en iedereen kent.
Zo als jullie zien was ik weer aan struinen naar leuke handige plugins en moet zeggen dat deze best aardig er uitziet, hier onder zie je het grootste voorbeeld van die knop, maar het kan subtieler.

add-to-any-share-save-bookmark-button

Hier kan je alle share, save, bookmark site’s zien waar je blog item aan toe kan voegen en zo als ik kan zien is dit maar het topje van de ijsberg van wat het allemaal kan, maar moet nog zelf verder kijken, hier kan je het downloaden : wordpress.org/extend/plugins

Bij www.addtoany.com/buttons/  kan je de rest van de ondersteunende blog software bekijken, zo als : Blogger, Widgetbox, TypePad, Tumblr, Drupal, Joomla en FeedFlare.

Update 10-04-2009 : Het door Bakkel gerapporteerd problemen is door de maker van dit Plug in gefixt en ik ben blij 🙂

Update 08-04-2009 : Ik heb even de plugin uitgezet aangezien het problemen gaf in de visuele gedeelte van de RSS-feed, ik heb de maker gemail en hopelijk is het probleem snel opgelost.

Met dank aan @bakkel

6 gedachten over “Voeg toe en deel alles met iedereen KNOP”

 1. MADBELLO, thanks for posting about AddToAny!

  The individual services icons are brand new in the latest WordPress release. It is good to see that your are using them!

  Let me know if there is anything we can do to make AddToAny or the WordPress plugin better.

  Thanks again!

 2. @ KK : Die NL plugin heb ik ook, staat boven deze, maar dan in het item afzondelijk en addthis.com is ook niet slecht, alleen deze bied net iets meer mogelijkheden, voor zo ver ik het kan zien.

 3. @ Dirk : Daar heb je weer een aparte plugin voor, die staat trouwens boven de hier besproken 😉

  Waarom dat zo is ??? Denk dat het een andere categorie is ?

Reacties zijn gesloten.