Wellink moet salaris inleveren

Hoogleraar: Wellink moet deel salaris inleveren

rtl.nl  Stem nu!
De prestaties waren volgens hem echter ondermaats en de risico’s zijn afgewenteld op de samenleving. Canoy veegt de vloer aan met Wellink’s argument dat in Angelsakische landen meer wordt betaald.

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

Een gedachte over “Wellink moet salaris inleveren”

  1. Op zich een juiste conclusie; als er geen prestaties zijn geleverd en het risico is afgewenteld op de samenleving dan heeft de directeur van de DNB géén recht op een bonus. Helaas heeft de heer N. Wellink volgens mij geen bonusregeling maar gewoon een basissalaris van € 400K, dus valt er niets in te leveren. Daarnaast ben ik beniewd of er bij deze heer wel gewerkt wordt met een prestatiecontract aangezien zijn toezicht op de andere commerciële banken erg ondermaats is geweest. Had ie maar een prestatiecontract of een bonus dan was ie misschien iets scherper geweest bij IceSave?

Maak mij blij en geef reactie :D