Aangifte tegen Balkenende ?

Nederlandse (hoofd) vertegenwoordiger van deze ‘coalitie’ Jan Peter Balkenende is, geboren 07 mei 1956 te Kapelle. Jan Pieter Balkenende noemt zich Jan Peter Balkenende en hij is werkzaam als minister-president in Den Haag. En hij is schuldig aan : (A) Deelneming aan een misdadige organisatie/vereniging/stichting, artikel 140 lid 1-4 Sr. (B) Deelneming aan een organisatie die tot oogmerk heeft het plegen van terroristische misdrijven, artikel 140a lid 1-3 Sr. (C) Moord, dooslag en dood door schuld, artikel 287-295 Sr.
Aangifte doen ??? Vul dit formulier :

Voorbeeld aangifte terzake het schenden van de artikelen 140, 140a Wsr

HetBeklag.nl

15 gedachten over “Aangifte tegen Balkenende ?”

  1. Oeeehhh… dit is wel stoer !

    Heel correct aangepakt dit, zouden meer mensen moeten doen.

  2. Dat laatste is nog niet van toepassing omdat het openbaar ministerie nog zelfstandig kan beslissen over een eventuele vervolging. Pas als bijvoorbeeld Hirsh Ballin het OM opdraagt om het CDA & co niet te vervolgen of het OM eventuele vervolgings opdrachten van het gerechtshof naast zich neerlegt wordt dat opportuun.

  3. Als ik het goed heb zijn de regels zo dat het tribunaal in Den Haag pas aan de beurt is als er geen nationale mogelijkheden (meer) zijn. Of als de verdachte politici de nationale rechtsgang frustreren.

Reacties zijn gesloten.