The Obama Deception

De Full Movie, 1 uur en 50 minuten. Deze documentaire vernietigd het mythe dat Barak Obama het beste voor heeft met het Amerikaans volk. Het Obama fenomeen is een HOAX dat zorgvuldig is gecreëerd door de kapiteins van de Nieuwe Wereld Orde :
The Obama Deception


8 gedachten over “The Obama Deception”

  1. Ik heb vandaag n.a.v. een mail van GeenStaat de film bekeken en heb er ook een log over geschreven. Ik vond de film de moeite waard, hoewel ik ook moet toegeven dat alles wat Alex Jones (de maker) beweert natuurlijk niet per definitie waar hoeft te zijn.

  2. ja hier kon je op wachten natuurlijk. sommige mensen kunnen overal een complot in ontdekken. als je maar genoeg fragmenten achterelkaar plakt kan je alles suggereren. een hoop retoriek maar welke feiten en bewijzen worden hier nu werkelijk aangedragen? sry maar ik heb deze film niet uitgekeken, zonde van mijn tijd.

    Robert Irving III’s last blog post..overdreven veiligheidsmaatregelen (deel 4)

  3. Iedere president of minister zal uiteindelijk de “paspop” zijn of worden van zijn staf. En wie is de staf rond Obama? Juist, gewoon de oude gevestigde orde die voorheen ook om Bush heenzat. Kortom: hier kan sprake zijn van “oude wijn in nieuwe zakken”.

  4. @ Barry: Hij is een pion. De film zou vandaag pas uitkomen, maar het kantoor van de makers wordt belaagd door de FBI. XviD torrent. Er is zelfs een direct-download. Zie obamadeception.org

  5. Die Obama is een wolf in schaapskleren, zou er niet raar van op staan te kijken als door hem een 3de wereld oorlog ofzo zou uitbreken. Denk dat hij nog gevaarlijker is dan die Bush, van hem wist je van begin af aan dat hij zo was. Obama laat eerst een mooi kant zien om binnen te komen, en vervolgens langzaam zijn echte aard naar boven laten komen.

    Barry’s last blog post..Niets te melden, en toetsenbord stuk.

Reacties zijn gesloten.