The Obama Deception

De Full Movie, 1 uur en 50 minuten. Deze documentaire vernietigd het mythe dat Barak Obama het beste voor heeft met het Amerikaans volk. Het Obama fenomeen is een HOAX dat zorgvuldig is gecreëerd door de kapiteins van de Nieuwe Wereld Orde :
The Obama Deception


8 gedachten over “The Obama Deception”

  1. Ik heb vandaag n.a.v. een mail van GeenStaat de film bekeken en heb er ook een log over geschreven. Ik vond de film de moeite waard, hoewel ik ook moet toegeven dat alles wat Alex Jones (de maker) beweert natuurlijk niet per definitie waar hoeft te zijn.

  2. Iedere president of minister zal uiteindelijk de “paspop” zijn of worden van zijn staf. En wie is de staf rond Obama? Juist, gewoon de oude gevestigde orde die voorheen ook om Bush heenzat. Kortom: hier kan sprake zijn van “oude wijn in nieuwe zakken”.

  3. Die Obama is een wolf in schaapskleren, zou er niet raar van op staan te kijken als door hem een 3de wereld oorlog ofzo zou uitbreken. Denk dat hij nog gevaarlijker is dan die Bush, van hem wist je van begin af aan dat hij zo was. Obama laat eerst een mooi kant zien om binnen te komen, en vervolgens langzaam zijn echte aard naar boven laten komen.

    Barry’s last blog post..Niets te melden, en toetsenbord stuk.

Maak mij blij en geef reactie :D