Mijn nieuwe Muse voor vandaag : Vlinders & Stormen

8 gedachten over “Mijn nieuwe Muse voor vandaag : Vlinders & Stormen”

  1. Da’s een enorme goeie “blip”, dit nummer tesamen met Knights of Cydonia zijn mijn favo’s van Muse. Off topic; de nieuwe single van U2 heeft ook wel een aardig Muse soundje, naar wij dachten?

  2. @ Actiefront! / Rokersdag.nl : Ik zag het, wat je precies er mee kan doen is mijn ook niet hellemaal duidelijk, maar de muziek ik daar zoek, luister komt automatisch op Twitter en je kan het makkelijk op je blog embed, het is een soort van muzikale chat, als je het zo wil gebruiken, maar wel een makkelijke manier om muziek aan te bieden op je blog, hopelijk goed gekeurd door SENA en buma en stemra.

  3. Gaaf! Een heel stuk beter dan die Israëlische groep die je laatst had geblipt!

    Heb je uitnodiging aanvaard op Blip.fm, maar weet nog niet wat ik ermee moet. Als ik een mp3 wil aanbieden, dan “leen” ik die toch gewoon ergens, en zet ‘m via een inline spelertje toch gewoon op m’n blog? Of zie ik iets essentieels over het hoofd?

  4. @ Renesmurf : Als jij het zegt dan is echt zo 😉

    @ Redstar : Deze had ik zelf nog niet gehoord en ik ga meestal voor nummer die ik nog nooit gehoord heb, daarom heb ik zo’n hekel aan de radio en kink fm kan mijn wel eens bekoren.

Maak mij blij en geef reactie :D