Februaristaking 2009

Update: Volledig verslag van Geertje : Februaristaking op Plein

We vragen alle Nederlanders op 25 en 26 februari 2009 te verzamelen op het Binnenhof in Den Haag. Het verzamelen begint op 25 en 26 februari 2009 om 12.00 uur. Het protest zal aanhouden tot 17:00/18:00 uur. Er zullen geen speeches worden gehouden. We vragen u niet om het schreeuwen van leuzen. Een stille tocht van auto, bus en trein naar het hart van onze democratie. Nederland.webklik.nl


Februaristaking 2009 from Mad Bello on Vimeo.

Ik was vandaag even geweest om 12 uur, maar niemand te bekennen. Even Geertje van : haagsallerlei.wordpress.com die op een later tijdstip zou gaan en al met al waren er uiteindelijk niet meer dan 15 man aanwezig en als ik het goed begrepen heb is het voor morgen afgelast. Nederland is er nog niet rijp voor, we vinden het allemaal eigenlijk best zo, nergens om te vechten, we zijn een van de rijkste landen ter wereld en we hebben het nog alles behalve slecht

17 gedachten over “Februaristaking 2009”

 1. tussen voor en dingen hoort meer

  maar ik heb een haperende cursor heel irritant! :S

  {-♥-}

  lia’s last blog post..Magie

 2. Nederland is wel voor dingen nog lang niet rijp … dat is zelfs op wereldschaal zo …

  {-♥-}

  lia’s last blog post..Magie

 3. @ Redstar : Ik zou je bijna serieus gaan nemen 😉

  @ Frank : Terwijl het meestal andersom zou moeten zijn.

  @ KoffieKitten : Mijn dag begint altijd via de kelder 😉 maar redelijk met een hand fietsen en gelukkig geen politie tegen gekomen.

 4. @ Madbello, Nee, dat klopt. Het was ook gekscherend bedoelt eigenlijk 🙂

  In Ierland waren pas nog meer als 100.000 mensen op de been. In Frankrijk .. Duitsland..

 5. @ Redstar : Het is dat het bij mijn om de hoek is, maar je moet toch niet voorstellen dat je het half land afreist en dan zo’n koude douche ?

  @ Renesmurf : Zo iets heb je inderdaad niet in een paar maanden geregeld.

  Ik kraag vorige week pas het persbericht + site, maar alleen dat is niet genoeg om 100de mensen op de been zetten, je zag het laatst op de rokers demonstratie, met al het landelijk nieuws vond ik eigenlijk ook weinig animo in vergelijking met de aandacht, dus alles weer in verhouding.

 6. Mooi filmpje, dat zeker.
  Het is net of er niemand werkt, zo druk is het.

  De oorspronkelijke februaristaking was duidelijk, tegen de bezetter, tegen de jodenhaat.

  Nu is dat te vaag, en te onbekend.
  Het doet wat rechts aan, ondanks dat men beweerd niet partijpolitiek te zijn.

  Renesmurf’s last blog post..Ramp

 7. @ Barry : Je weet niet half hoe breed ik ben 😆
  ze moeten mijn nek afhakken om de cam te krijgen 😉

  @ Actiefront! / Rokersdag.nl : Dat is het hem juist, hoeveel aandacht heeft het en wie organiseert het.

  Ik kan ook morgen een demonstratie organiseren, maar daar gaat een heel proces aan voor af, buiten dat je de nodige aanhang hebt moeten opbouwen, via je eigen kring, organisatie, internet en andere media.

 8. @ Vedat : ja sorry, ben niet zo goed in geschiedkundige zaken, maar het was echt vandaag en aan beters dan niet maar de fiets tochtje gefilmd, aangezien ik al een dik vermoede had dat er niemand aanwezig zou zijn, maar je weet je het nooit vantevoren en dit zijn vast de enige filmbeelden 😆

 9. @ koffiekitten : Bedankt, moet het vaker gaan doen, en dat was weer een poging, alleen jammer dat er geen mensen waren.

 10. Die staking hoef je toch ook niet te herdenken. De herdenking is op 4 mei. Ik vond trouwens jouw fietstocht door de binnenstad wel leuk.

Reacties zijn gesloten.