De KAT Mishandelaar Kenny Glenn

Kenny glenn uit Texas is een 14 jarige mannetje uit Amerika dat zijn kat dusty meerdere malen mishandeld heeft. En op een of andere manier zijn ze achter zijn identiteit gekomen, dat mannetje en zijn familie zijn zowat dr leven niet meer zeker, er is zelfs een website in de lucht gezet, met alle persoonlijke info van het mannetje, en zijn ouders. Internet staat vol met artikelen, maar de filmpjes zijn uiteraard van youtube gehaald. Telegraaf.nl

Dit mailtje kreeg ik net binnen van Svennie en ik had hier en daar wat van gehoord, maar geen aandacht aan besteed, toen ik de directe linkjes naar de filmpjes kreeg, kon ik het niet laten om toch maar even te kijken.
NIET DOEN ! Te walgelijk voor woorden en zal je eerlijk bekennen dat ik ze zelf niet eens heb afgekeken. Te erg voor woorden…. 🙁

Deel 1

Deel 2

Bron : http://www.whoozz.com/

24 gedachten over “De KAT Mishandelaar Kenny Glenn”

 1. Die idioot is wel zo ontzettend ziek in z'n lompe kop. Heb het filmpje niet afgekeken, vind het te walgelijk voor woorden.

  Je zal maar ouder zijn van zo iemand. Dan schaam je je eigen toch ook helemaal verrot?
  .-= Kijk ook eens op Marco´s laatste blog item : ..Meubelinelkaarzetmannetje =-.

 2. trap hem maar flink op zijn donder klote jong dat hij is. hij spoort niet deze gasten horen op de aarde niet thuis maar in de hellllllll

 3. Wat een vresselijk ziek kind is dit, een weerloze kat zo in elkaar slaan zonder enige emotie. dit jong is heeft echt een psychologische stoornis en wie dit gefilmd heeft ook.. zo ga je niet met dieren om geen respecht deze gasten verdienen ook geen respecht opsluiten en inelkaar trappen een schande zijn deze gasten voor de matschappij. ik heb zelf katten en wat voor liefde je van deze beesten krijg….deze kat is voor heel zijn leven getroumatiseerd…. arm beestje. heb medelijden met deze kat….. en met de ziekegeest van deze kinderen

 4. Als ik bij hem op school zat, had ik hem met 5 mensen helemaal neergetrapt, serieus, precies hetzelfde bij hem gedaan als hij bij zijn kat deed.

 5. @ Robert Irving III: Overdreven vormen? Een kat word tegen de muur gegooit en geslagen en jij zegt dat hij BIJNA wel een gedrags- of psychologischestoornis lijkt te hebben? Die jongen heb dat zeker wel. en hij mag van mij naar NL komen en TBS krijgen.

 6. Ik heb maar heel even gekeken , ik zal mijn mening maar voor me houden. Ik zal me maar omdraaien en dan maar met mijn katten gaan spelen om dit maar zo snel mogelijk te vergeten.

 7. val dood kenny glenn dit is niet normaal ik hoop dat je de tering krygt
  vieze mongool

  killer ik ben het met je eens ik vermoord hem als ik je zie.

  ga naar de hell

 8. ik zit hier te janken van woede!!!
  als het mijn zoon zou zijn…geloof me.
  wat ik op de wereld zet,kan ik er ook zelf weer aftrappen!!!

 9. Gewoon 5 minuten opsluiten in een kooi met een zeer hongerige Panter. Kijken of hij dat formaat kat ook kan mishandelen.

 10. tering die filmpjes liepen automatisch aan wist niet hoe snel ik ze af moest zetten, ik kan daar niet tegen Mike ik raak dat soort beelden nooit meer kwijt namelijk, heb al genoeg ellende gezien op dat gebied er hoeft gewoon niets meer bij, ik sluit de oren er niet voor maar de ogen wel … zulke mensen moet je aan dr voeten ophangen en laten hangen tot ze dood zijn! meer woorden heb ik er niet voor!

  {-♥-}

  lia’s last blog post..Controle

 11. Verdomme wat ben je dan zielig ik zit het filmpje te kijken en ik voel opeens een enorme woede opkomen.
  PLEASE: USA Get that f*king basterd!!!!!!!!

 12. Wat ik me afvraag: als u adviseert de filmpjes niet te kijken, waarom gaan ze dan automatisch afspelen als deze pagina geladen wordt? Kunt u nog iets aan die instelling veranderen?

 13. wie is diegene die dit filmt die kan dit toch niet leuk vnden ik zou ze allebei tussen me handen wilen hebben om hun de strot dicht te knijpen ik zit hier gewoom te bibbereb van boosheid

 14. Afschuwelijk en wat ben ik woedend, gelukkig wordt in de VS dierenmishandeling keihard aangepakt. Pet rescue stay alert.

 15. Hmmm had al een aantal dag een verschrikkelijk klote bui, maar na het zien van deze filmpjes ben ik echt instaat om zo’n ventje levend uit ze vel te trekken. Als ik dat zie krijg ik nog wel meer ideeen wat ik met die gozer zou willen doen maar dat hou ik denk ik maar beter voor me.

  Barry’s last blog post..Nieuwe telefoon Samsung M8800 (pixon)

 16. @ Robert Irving III : Ik heb de filmpjes niet afgekeken, als katten liefhebber kan ik dat niet dus kan de inhoud niet weten 😉

  Maar van de andere kant doen puber wel eens vaker rare dingen, die ze later weer goed maken en of compenseren.
  ene wie weet wat hij allemaal op het net heeft gezien.
  In principe is hij het gevolg van de youtube generatie en wist hoe hij aandacht moest krijgen.

  Ik kan ook wel wat verzinnen, maar weet zeker dat ik mijn zelf helemaal verschud zet 😉

 17. ja. is niet leuk voor die kat. en dat jongetje lijkt bijna wel een of andere gedrags- of psychologischestoornis te hebben. (2de filmpje heeft trouwens het eerste filmpje op het eind zitten dus het eerste filmpje is eigenlijk overbodig)
  maar er is al een flinke lobby tegen hem opgezet in de vs, wat ook weer overdreven vormen aanneemt geloof ik.

  Robert Irving III’s last blog post..reclame!

Reacties zijn gesloten.