Spraakloos.nl NU echt sprakeloos

Update 02 :  Spraakloos.nl nog wel allemaal te lezen op de niet te wissen geheugen van het internet: web.archive.org, het is een beetje zoeken, klikken en zo traag als dikke stront, maar het staat er echt nog allemaal op.

Ik mag ook geen enkele discussie meer faciliteren en ook niet aan deelnemen. Punt uit… Dus jongens en meisjes, er mag helemaal niet meer gediscussieerd worden over wat dan ook.

dicht-genaaide-mond

Dus op dit bericht natuurlijk ook geen reactie mogelijkheid meer. Over en sluiten en tot de orde van de dag en het zal mijn niet verbazen als dit ook een overtreding is  😉

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube