Godverdomme Bimbo’s & Boerka’s

Godvoordomme. Ja ! Daar was ik en zag deze aflevering waar de meiden van halal, Hans Teeuwen te gast hadden. Ik vond het leuk.

10 gedachten over “Godverdomme Bimbo’s & Boerka’s”

  1. Ik zie het nu voor het eerst, net wakker met een bak koffie.. Jammer dat die chagrijnige baard steeds in beeld komt. Ik moet me vermannen om de koffie niet tegen het scherm te kwakken. Hans roeleert nog steeds. Zet die plaksnorren met hun lange tenen te KAKKEN!

  2. @ Erik : Je weet dat ik jouw site geweldig vind en sta 100% achter je. Maar ik ben niet zo zeer een geloviger, aangezien ik denk dat ik weet. geloof is vaag, weten is zeker 🙂 Dat si mijn gevoel.

  3. En dat probeer ik zulke intellectuele verhalen te bloggen over waarom men niet zou moeten geloven en het enige dat ze linken zijn de filmpjes… 🙂

    Hans heerst. Hans was de enige die in de hele uitzending de spijker op de kop sloeg en hij deed het met weinig woorden. De meisjes van haram konden niet anders dan reageren met flauwe grappen die sommige mensen een belediging zouden vinden. Het is goed dat ie weer met een show bezig is!

  4. Hans Teeuwen is meestal erg grappig, nu ook, wel het was minder grappig dat die ene man weg liep omdat hij minirokjes wou zien

  5. Ik ben altijd een fan geweest van Hans zijn openhartigheid en directheid. Maar wat ik in dit debat het mooiste vond was zijn non-verbale communicatie, dat zei nog meer over zijn visie op de sprekers dan wat hij verbaal zei, geweldige TV!!

Reacties zijn gesloten.