De pedo Koning

Je kan niet zeggen dat pedofielen geen humor hebben en dit is nog gekker dan madbello-tv en op het moment weet ik niet wat ik daar van moet vinden. Welkom in de wondere pedofiele wereld van de ultieme liefde voor het kind. Van :  stopchildabuse.nl

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

13 gedachten over “De pedo Koning”

  1. De dingen komen zo als ze komen, heb het zelf niet echt in de hand. Het zijn dingen die mijn bezig houden en als ik het interessant of bizar genoeg vind, probeer ik het in een vorm te gieten. Het is maar net wat ik tegen kom. Ik vond je vraag niet kinderachtig, maar vond mijn antwoord bevredigend ?

  2. Wat een raar filmpje, Madbello. Ik zou ook niet weten wat ik daarvan moet denken. Wat ik wel weet is, dat jij nu al voor de derde keer achter elkaar iets over pedofilie hebt. Hoe kom je daar toch zo op? Kinderachtige vraag van mij, vind je niet?

Maak mij blij en geef reactie :D